Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, Karabük galibiyetinden sonra iddialı konuştu:

“Şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz”

KIRŞEHİR Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, 3-0 biten Kardemir Karabükspor maç sonunda yaptığı değerlendirmede güçlü bir rakibi farklı bir skorla mağlup ettiklerini söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta ard arda 2 toplamda da 5’inci galibiyetini alarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Taner Öcal, 3-0 biten Kardemir Karabükspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, önemli bir takımdan şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.
Niğdespor maçına kadar 4 maçlık galibiyet özlemi olduğunu bu özleminde Niğdespor maçında sona erdiğini söyleyen başarılı çalıştırıcı, “Futbolda böyle inişli-çıkışlı anlar olur. Bazen bir bakmışız ki seri galibiyetlerle zirvedeyiz, bazen de galibiyete hasret olmuş ligin orta sıralarındasınız. Bizler Kırşehir Belediyespor takımı olarak gerçekten karakterli futbolcular, yönetimimiz ve taraftarlarımız ile birlikte büyük bir güce sahibiz. Bu gücümüzü sezon sonuna kadar devam ettirip şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz” dedi.
Öcal, “Gerçekten takım olarak bu sene şampiyonluğa inandık ve inandığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Çok büyük bir camiayız ve Süper Lig ayarında da taraftarımız var. Bu taraftara sezon sonu şampiyonluk yakışır. İnşallah emeklerimizin karşılığını sezon sonu şampiyon olarak alırız” açıklamasında bulundu.
Hafta sonu deplasman oynayacakları Bodrumspor maçı hakkında da görüş bildiren Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, “Bodrumspor’un gücü ortada. Sadece 2 galibiyeti bulunuyor. Fakat onlar maç kazanamıyor diye rakibimizi kesinlikle küçük görmeyeceğiz. O maça da bir Niğdespor ve Karabükspor karşılaşması gibi ciddi bir şekilde hazırlanacağız. 3 puanla döneceğiz” dedi.
Taraftarlar hakkında da görüş bildiren Yeşil-beyazlı teknik adam, “Daha önceki demeçlerimde de söylediğim gibi bir maçla ne şampiyonluğu kaybediyoruz, ne de küme düşüyoruz. Kaybetmekle kazanmak arasında mutlaka puan farkı var ama, hiçbir şey bitmiş ve hiçbir şeyin sonu değil. Ama bizler sezon başından buyana Ahi Stadı’nın büyüsünü, Ahi Stadı’nın gücünü tüm oynadığımız rakiplere hissettirdik. Biz taraftarlarımızla 12’nci adamımız ile bir gücüz. Ben her zaman büyük Kırşehir taraftarlarını konuşmadan geçmiyorum. Futbolcu kardeşlerimiz de onların coşkulu ve heyecanı ile birlikte oynuyor. Bu konuda müthiş bir birliktelik müthiş bir sevgi, müthiş bir saygı var” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)