SPOR-TOTO Bölgesel Amatör Lig, 6. Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan ve ikinci yarının ilk maçında Anadolu Kırıkkalespor’la deplasmanda berabere kalarak kapatıp, liderlikten inen Kırşehir Belediyespor, lider Bartınspor’la Pazar günü Ahi Stadı’nda karşılaşacak.
Saat 14.00’te başlayacak ve şampiyonluk için galibiyetten başka bir hedefleri olmayan Kırşehir Belediyespor, bu önemli maçın hazırlıklarını Güneykent Tesisleri’nde Teknik Direktör Ercan Kul yönetiminde sürdürüyor.
Kırıkkalespor maçını unutup, Bartınspor maçına baktıklarını belirten Yeşil-beyazlıların Kulüp Başkanı Veli Şahin, bu saatten sonra puan kaybetme lüksleri bulunmadığını ve mutlaka kazanıp şampiyonluk hedefine ulaşmak zorunda olduklarını söyledi.
Kalan 10 maçta hedeflerinin üç puan üzerine olduğunu, ara transferde takımdan ayrılanları yeni transferlerde takviye ettiklerini belirten Başkan Veli Şahin, kalan haftalarda her maçın final niteliği taşıdığını, dolayısıyla kazanacakları her maç sonrası şampiyonluk hedeflerine bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi.
Oynayacakları her maçın final niteliği taşıdığına dikkati çeken Başkan Şahin, taraftarları Pazar günü oynayacakları Bartınspor maçına davet etti.
Şampiyonluk hedefi yolunda artık puan kaybetmek istemediklerini anlatan Başkan Şahin, lider Bartınspor maçı öncesi gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Son hafları hep galibiyetle kapatarak ilk yarıyı zirvede, lider olarak tamamlamıştım. 3 puan için gittiğimiz Anadolu Kırıkkalespor karşısında kaybettiğimiz puan bizleri üzdü. Ama ders verdi. Bu maçı artık unutup, önümüze bakıyoruz. Şimdi önümüzde oynayacağımız 10 maç var. 10 maçımızı da 3’er puanla geçmek zorundayız. Şampiyonluk hedefi için bu şart. Artık kayıp vermeyi kesinlikle istemiyor ve düşünmüyoruz. Çünkü her maçımızın kendine göre bir zorluğu var. Biz kaliteli ve güçlü bir takımız. Grubumuzdaki tüm rakipleri yeneceğimizi inanıyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. İşte Pazar günü kendi sahamızda geçen hafta liderliği bıraktığımız Bartınspor’la zorlu bir maçımız var. Rakibimizle ilk yarıda deplasmanda 0-0 berabere kalmıştık. Bu maçın rövanşını oynayacağız. Sahamızda tek düşüncemiz 3 puan olacak. Her takıma saygımız sonsuz. Küçük büyük ayrımı yapmadan centilmence mücadelemize devam edeceğiz. Bu maçın da centilmence geçmesini umut ediyorum. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılan taraf Kırşehir Belediyespor olacaktır. Şimdiden bu zorlu maçta bütün taraftarlarımızı Ahi Stadı’na davet ediyor, centilmence takımımıza destek vermelerini istiyoruz.”
Pazar günkü karşılaşma öncesi açıklama yapan Kırşehir Belediyespor’un başarılı Teknik Direktörü Ercan Kul da, Bartınspor’u yenerek haftayı üç puanla kapatacakları inancında olduğunu bildirdi.
Ercan Kul, kalan haftalar için hiçbir mazeretin arkasına sığınacak durumda olmadıklarını takım halinde kendilerine 10’da 10’luk bir hedef belirlediklerini aktardı.
Sakat ve cezalı futbolcuların yerlerine oynayacak futbolculara güveninin tam olduğunu ifade eden Ercan hoca, neticede 11 kişiyle sahaya çıkacaklarını ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Sahalarında şartlar ne olursa olsun tek düşüncelerinin 3 puan olacağını belirten Kırşehir Belediyespor’un hocası, “Bu sıralar şansızlıklar üzerimizde gidiyor. Sakatlıklar bir yandan. Geniş bir kadro ağına sahibim. Kim oynar, kim oynamaz maç günü belli olacak. Şans vereceğim kim olursa olsun, sahada elinden geleni yapacaktır. Herkes yüreğini ortaya koyacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İddialı konuşmayı sevmem ama takım halinde ortaya koyduğumuz 10’da 10 hedefine Bartınspor maçıyla başlayacağız. Zaten şampiyonluk için tüm maçlarımızı kazanmak artık şart oldu” dedi.
7 FUTBOLCUNUN LİSANS İŞLEMİ TAMAM
Bu arada Kırşehir Belediyespor, devre arasında kadrosuna kattığı 11 futbolcudan 7'sinin lisanslarını çıkardı.
Ümit Kurt, Savaş Doğan, Ali Yıldırım, Mustafa Avcı, Orhan Deymenci ve Ziya Günay ile devre arasında yollarını ayıran Kırşehir Belediyespor, ara transferde Rasim Mutlu, Utku Demirel, Gökhan Şanlıtürk, Ayvaz Koç, Emre Batı, Emrah Kol, Orhan Saribatur, Muhammed Kaba, Can Atay Yalçın, Mehmet Şimdi ve Çağdaş Topal ile anlaşma imzaladı.
Kırşehir Belediyespor Sportif Direktörü Salih Eken, hafta sonunda Türkiye Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürlüğü'ne giderek evrakları hazır olan Rasim Mutlu, Utku Demirel, Gökhan Şanlıtürk, Ayvaz Koç, Emre Batı, Emrah Kol ve Orhan Saribatur'un lisanslarını çıkardı. Yeşil-beyazlı ekibimizle anlaşma imzalayan Muhammed Kaba, Can Atay Yalçın, Mehmet Şimdi ve Çağdaş Topal'ın ise lisanları önümüzdeki günlerde çıkarılacak.
(HABER: SALİH GÜNER)