Bölgesel Amatör Ligi’ndeki eski futbolcularımızdan Kadir Baylan, Tugay Tiryaki ve Emre Batı oynadıkları takımlarda şampiyonluk sevinçleri yaşadılar…

ŞAMPİYONLUĞA ABONE OLDULAR!

2 SEZON önce Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden ve Nevşehirspor’u Play-Off’larda 1-0’lık skorla yenerek yıllar sonra 3’üncü Lige yükselme başarısı gösteren Kırşehir Belediyespor’un başarılı futbolcularından sol bek Kadir Baylan, Emre Batı ve Tugay Tiryaki Karaman Belediyespor’la aynı başarıyı elde ederek şampiyonluk kariyerlerine bir yenisini daha ekledi.
Bu 3 futbolcu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu…
BAYLAN 3’TE 3 YAPTI…
2 Sezon önce Kırşehir Belediyespor Futbol takımı ile Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan sol bek Kadir Baylan geçen sezon Aksaray Belediyespor ile bu sezonda Karaman Belediyespor ile şampiyonluk sevinci yaşadı.
Kadir sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu: "Rabbime şükürler olsun ki Kırşehir Belediyespor ile başlayıp geçen yıl 68 Aksaray Belediyespor ile devam eden şampiyonluk bu yılda biraz geçte olsa alınan ve şahsen olması gereken ve gerçekten hak edilmiş kararla Karaman Belediyespor ile de şampiyonluk yaşamış oldum. 3 yılda üst üste 3’üncü şampiyonluğa ulaştım rabbim bundan sonraki kariyerimde de inşallah nice şampiyonluklar nasip eder.
Her biri birbirinden değerli 3 ilde de oynamak ve bu şehirlerin hayallerini gerçekleştiren kadroların değerli bir parçası ve emek vereni olmaktan dolayı gururlu ve çok mutluyum. Önümüzdeki yıllarda da bu üç güzel şehrin üç büyük takımı daha iyi yerlerde olacaklardır inşallah…” açıklamalarında bulundu.
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'UN ŞAMPİYON FUTBOLCUSU AYNI BAŞARIYI KARAMAN'DA DA YAŞADI...
2 sezon önce Ankara’da kader golünü atan Kırşehir Belediyespor’a şampiyonluk yaşatan ve aynı başarıyı bu yılda yakalayan Tugay Tiryaki ise yaptığı açıklamada: “Futbol hayatım boyunca unutamayacağım maçlardan birisiydi,her maç her puan çok değerli ama bu maçı o stadda olanlar iyi hatırlar.Belkide bu maçta aldığımız 1 puanın bugün ki kararda ne kadar da değerli olduğunu anlamış olduk.10 kişi kalıp dakika 65 ten sonra 3-0 yenik durumdan gelip 3-3 yaparak aldığımız o 1 puan benim adıma sezonun en değerli bir puanıydı. Emeği geçen başkanlarımıza, yöneticilerimize, hocalarımıza, futbolcu abi kardeşlerime ve bu takıma 18 hafta büyük emek veren, başta Ercan Kul hocama ve ekibine teşekkür ediyorum. Kilometrelerce yol gelip 3.ligi ve şampiyonluğu en çok hak eden Karamanoğulları taraftar grubuna ve karaman halkına hayırlı olmasını diliyorum..." dedi.
BATI: “HAK EDİLEN BİR ŞAMPİYONLUK”
2 sezon önce Kırşehir Belediyespor Futbol takımı ile Kadir Baylan ve Tugay Tiryaki’yle aynı başarıyı yakalayarak şampiyonluk sevinci yaşayan Emre Bayı, Karaman Belediyespor ile şampiyonluk sevinci yaşadıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Allah’a şükürler olsun bal liginde 3. Şampiyonluğumu yaşadım. Bu şampiyonlukta emeği geçen başta futbolcu kardeşlerimle birlikte hocalarıma ve yönetici abilerime tüm karaman halkına teşekkürlerimi iletiyorum.. Bu arada devrede Karaman Belediyespor’a gelmemde büyük emeği olan Ercan Kul hocama teşekkür ediyorum…” açıklamasında bulundu. (Haber: SALİH GÜNER)