Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, Yönetim Kurulu, teknik ekip ve futbolcular Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette Şampiyonluk yolunda maddi ve manevi desteklerinden dolayı Başkan Bahçeci'ye teşekkür ederlerken, burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, takımın ortaya koyduğu performans ve başarılardan övgüyle bahsetti.
Başkan Bahçeci, Kırşehir Belediyespor’un bu sezon yakaladığı başarının sezon sonunda şampiyonlukla sonuçlanması için her türlü çabayı harcadıklarını da belirterek, Kırşehir Belediyespor’un lider konumda bulunmasının tesadüfi bir başarı olmadığını, büyük emek ve çabalarla bunu hak ettiğini ifade etti.
Kulüp Başkanı Veli Şahin’in gecesini gündüzüne katarak çalıştığını, kendilerinin de onun bu çabasına katkı sunmaya çalıştıklarını anlatan Başkan Bahçeci, “Bizler sizlere her zaman destek olduk, sizler de bunun karşılığında grupta lider olarak hepimizin gururu oldunuz. Tabi biz sezon sonunu lider olarak tamamlamanın çabası içindeyiz. İnşallah şampiyon olarak tamamlarız. Bütün amacımız ve gayemiz Kırşehir’imizi en güzel şekilde temsil eden takımımıza Valimiz, milletvekillerimiz de gerekli desteği veriyorlar. Güzelde bir takım ruhu oluştu. Grubumuzda şampiyonluk kovalayan güçlü takımlarla hemen, hemen hepsi ile evimizde oynayacağız bu açıdan baktığımızda fikstür avantajı Kırşehirspor’da gözüküyor. Biz ilk başladığımızda şunu söyledik, illa şampiyon olacağız diye bir şey ama istikrarlı başarısını devam ettiren bir senede bütün mermisini tüketen bir takım değil, istikrarlı bir şekilde devam eden bir takım oluşturmaktı ama şampiyonlukta bu takıma yakışır Kırşehir’de gerçekten futbol kültürü var. İnşallah biz ukalalık yapmadan, şımarmadan sağlam bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Sizlerin her zaman yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Bizim sizlerden isteğimiz giydiğiniz formanın hakkını vermeniz, sizlere güven, inanan insanları mahcup etmemenizdir. Kırşehir’de herkes size inanıyor ve güveniyor. Bunu Ahi Stadı’nı doldurmalarıyla gösteriyor. İçeride ve dışarıda sizleri yalnız bırakmıyor. Biz de sizlerle bu sezon şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bunun için sizlerden daha çok çaba göstermenizi ve bu hedefe ulaşmanızı istiyoruz” dedi.
Kastamonu İl Özel İdarespor maçından da üç puan dönmeleri dileğinde bulunan Başkan Bahçeci, bu zorlu maçta takıma başarılar diledi.
Kulüp Başkanı Veli Şahin de, Kırşehir’de herkesin kendilerine ve takımına sahip çıkarak destek verdiğini belirterek “Ligde zor bir dönemece girdik. Önümüzdeki birkaç zor açımız var. Bunları kayıpsız geçip, adım adım şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Her maçımızın final olduğunun inancındayız. Belediye Başkanımızın, Valimizi, Milletvekillerimizin katkıları ile sorunsuz bir kulübüz. Bizlere inanan ve güvenen taraftarlarımızla inşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız” dedi ve Başkan Bahçeci’ye verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. (HABER: SALİH GÜNER)