Kırşehir'de spor denince akla gelen ilk isim o…

Salih Hançer bu plaketi hak etmişti

Kırşehir Belediyesi Spor Müdürü Ünsal Bektaş: “Salih Hançer Kırşehir için büyük bir şans”

Kırşehir'de sporun olduğu her yerde bulunan, çektiği tarihi fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren, “Çınar Kırşehir Gazetesi”nin Spor Muhabiri Salih Hançer'e bir ödül de Kırşehir Belediyesi Hentbol Spor'dan geldi. 

Yıllarca kar-kış, uzak-yakın demeden futbolda Kırşehir Belediyespor başta olmak Kırşehir'i Bölgesel Amatör Lig'lerde temsil eden tüm takımların maçlarını takip eden, çektiği fotoğraflarla ve yaptığı özel haberlerle spor camiasının takdirini kazanan ve bu nedenle pek çok basın kuruluşu tarafından basına verdiği katkı ve hizmetlerden dolayı ödüllendirilen Salih Hançer'i son olarak Kırşehir Belediyespor Hentbol Takımı da unutmadı.

THF Kadınlar 1'inci Lig B Grubunda mücadele eden ve ikinci yarıya şampiyonluk parolası ele hazırlanan Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol takımını adım adım takip eden spor muhabiri Salih Hançer'e önceki gün de yeşil-beyazlı ekibin antrenmanını ziyaret eden Kırşehir Belediyesi Spor Müdürü Ünsal Bektaş tarafından plaket verildi.

10 Ocak Gazeteciler günü olması dolayısıyla sporun her alanında olan özellikle 2'nci Futbol Ligi'nde ve 1'inci Hentbol Kadınlar Ligi'nde Kırşehir Belediyespor'un takip eden Salih Hançer'e, Spor Müdürü Ünsal Bektaş tarafından Plaket takdim edildi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesinde yer alan Spor salonunda takdim edilen plaketin ardından konuşma yapan Kırşehir Belediyesi Spor Müdürü Ünsal Bektaş, Salih Hançer'in Kırşehir spor camiası için büyük bir şans olduğunu ifade ederek, “Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Bütün gazetecilerin gününü yürekten kutluyor ve başarılar dilerim. Şahsım adına bu önemli bir günde Salih Hançer kardeşimizin de gününü kutluyor ve bugün anısına, takımımıza verdiği katkılardan dolayı kendisine böyle bir plaketi takdim ediyor ve kutluyorum. Salih Hançer spor anlamında Kırşehir'e çok önemli katılar sağlayan ender gazetecilerden biridir. Futbol ve Hentbol takımımızın da her daim yanında olup sporseverlere an ve an duyurmaya çalıştı. Bizler de sporun içinden gelen idareciler olarak Salih Hançer'i bu şehir için büyük bir şans olarak görüyorum. Hentbol takımımızın bu elde ettiği başarıda da pay sahibi olduğunun kanaatindeyim. Salih Hançer kardeşimiz kendini ispatlamış, çalıştığı kurumu en iyi şekilde temsil eden, tüm sporcular tarafından hem sevilen hem de taktir gören biri olarak bu plaketi bu önemli günde sizlerin huzurunda veriyorum. Kırşehir Belediyesi adına Salih Hançer'e başarıları diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü de kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Spor Müdürü Ünsal Bektaş'ın elinden plaketini atan gazeteci Salih Hançer ise, “Böylesine anlamlı bir günde şahsımı unutmayan Ünsal Müdürüme öncelikle teşekkür ederim. Benim içinde sürpriz oldu. Ama Müdürüm böyle sürprizler yapmayı çok seviyor. Tüm sporculara ve biz basın mensuplarına her zaman babacan yaklaştı. Bu babacanlığının sayesinde de takımımız şuan zirvede yer alıyor. Müdürümün bu konuşmaları beni çok ama çok etkiledi. Yıllardır sporun içinde yer alıp sadece amacım kamuoyunu bilgilendirmekti. Çok şükür bunu yıllardır gerçekleştirdim. Benim şuan tek istediğim hem futbolda, hem de hentbolda şampiyonluk yaşamak. Bu duygu ve düşüncelerimle beni bir plaketle onurlandıran Ünsal Müdürüme ve Kırşehir Belediyespor Kulübümüze çok teşekkür ederim” açıklamasında bulundu. (HABER: SALİH GÜNER)