TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un b yarın deplasmanda karşılaşacağı Sakaryaspor, seri galibiyetler alarak taraftarlarının yüzünü güldürmeye başladı.
Sakaryaspor, uzun süredir hasret kaldığı galibiyet serisine zorlu Bodrum deplasmanında ulaştı ve 13 maçlık aranın ardından ilk kez 2 maç üst üste kazanmış oldu
Misli.com 2.lig Kırmızı Grup’ta son 13 mücadelesinde iki galibiyet üst üste alamayan ve seri yakalayamayan Sakaryaspor, Karacabey maçının ardından Bodrumspor mücadelesinden de 3 puanla ayrılarak şeytanın bacağını kırdı. Uzun bir aradan sonra galibiyet serisi yakalamayı başaran yeşil siyahlı futbolcu, önceki gün oynadıkları mücadeleden sonra büyük sevinç yaşadı. Futbolcular, Kırşehir Belediyespor maçında da galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.
Yeşil siyahlı teknik direktör Serdar bozkurt da takımın başına geldiği günden bu yana ilk kez 2 maç üst üste kazanmış oldu. Devre arasından takımın başına geçene genç teknik adam, son iki karşılaşmadan 6 puan çıkartmanın mutluluğunu yaşadı. Kırşehir Belediyespor maçından da galibiyetle ayrılarak seriyi sürdürmeyi düşünen Bozkurt, kritik maç öncesinde sporcularına da uyarılarda bulundu.
Sakaryaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, yeşil siyahlı temsilcimizin 1-0’lık skorla kazandığı Bodrumspor müsabakası sonrasında mücadeleyi değerlendirdi.
İlk yarıda iyi bir oyun oynadıklarını belirten Bozkurt; “İlk yarı çok üstündük. Bütün kontrol bizdeydi. İyi işler yaptık. İkinci yarı rakibin değişikliği bizim çıkmamızı engelledi. Onun sıkıntısını yaşadık. Düşmeler oldu. Bunda yorgunluk ve sahanın suni çim olmasının da etkisi büyüktü. Bir ara kontrolü kaybettik ama etkili olamadılar. Pozisyon vermedik. İkinci yarı çıkışları iyi yapamadık. Son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmaması iyiydi. Caner’in pası Hasan’ın golü hepimizi mutlu etti. Oyuncularımın kutluyorum.” dedi.
Yeşil-siyahlılar Play-Off hattında kritik bir maça çıkıyor. Perşembe günü saat 14:00'da Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan maçta hedef galibiyet serisini sürdürmek.
Sakaryaspor'un TFF 2.Lig'de 11 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Yeşil-siyahlılar evinde ise 5 maçtır kaybetmiyor. Yeşil-siyahlılar son mağlubiyetini Kastamonuspor karşısında 2-1'lik skorla aldı.
MAÇ CANLI YAYINLANACAK
İlk olarak Misli.com tarafından canlı yayınlanmayacak maçlar arasında yer alan Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor karşılaşması tepkilerin artması nedeniyle yayın listesine alındı. (HABER: SALİH GÜNER)