Yarın Kırşehir Belediyespor’la Play-Off yarı final ilk maçına çıkacak olan Sakaryaspor’da teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafile, play-off yarı finalinin ilk karşılaşması için Kırşehir’e hareket etti. Şampiyonluk hayali ile yola çıkan takımı tesislerden taraftarlar meşaleler ve tezahüratlarla uğurladı.
Bir zamanlar Süper Lig’in önemli takımları arasında yer alan ve yetiştirdiği futbolcular ile Türk futboluna büyük katkı sağlayan Sakaryaspor, uzun süredir alt liglerde mücadele ediyor. Yeşil-siyahlı takımın taraftarları, Süper Lig hasreti çekerken, tribünleri ise taraftara açık maçlarda doldurmayı ihmal etmiyor. Pandemi sebebiyle uzun süredir kapılarını taraftarlarına kapatan Sakaryaspor, 2. Lig'de verdiği mücadele sonrasında Play-Off yarı finaline kaldı. 
Play-Off Yarı Final mücadelesinin ilk karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayan yeşil-siyahlılar, Kırşehir’e hareket etti. Rüstemler Tesisleri’nden hareket eden kafile için tesislere gelen taraftar grubu Tatangalar, coşkulu bir uğurlama düzenledi. Kırşehir Belediyespor ile oynanacak Play-Off Yarı Final karşılaşması öncesinde meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde Sakaryaspor yolcu edildi.
BOZKURT: “KIRŞEHİRSPOR ÇOK İYİ BİR TAKIM…”
Kırşehir Belediyespor’un Perşembe günü kendi sahasında karşılaşacağı Sakaryaspor çeyrek finalinde Vanspor'u iki maçta da 2-0 yenerek yarı finale adını yazdırdı. 
Sakaryaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt yolunda ilk engeli aştıklarını belirterek şimdi ikinci maça odaklandıklarını söyledi.
Bozkurt yaptığı açıklamada şampiyonluk mesajı vererek şu ifadeleri kullandı:
"Bizim şöyle bir avantajımız var; Tüm oyuncularımız formda. Hangisine görev versek değerlendirecekler ama tabi birden çok fazla değişiklik yapılamıyor. Kırşehir takımı bu ligde hemen hemen bütün oyuncuları ortalama 200- 250 maç oynamış tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Başarılı bir sezon geçirdiler yarı finale kaldılar. Ama artık bizim hedefimiz belli. Onların iyi takım olduğunu biliyoruz fakat bizim bu turu da kesin geçmemiz gerekiyor. Bizim birinci hedefimiz final oynamak ikinci hedefimiz kupayı buraya getirmek. Bizim tek hedefimiz hayalimiz oyuncularımızla buraya kupa getirmek. Bu şehir bunu hak ediyor. Lütfen bizden dualarını esirgemesinler. Çok etsinler ihtiyacımız var çünkü. Çok formdayız. Esas başarı kupayı getirmek onunda farkındayız. İnşallah bu işin sonunu getireceğiz." 
NURİ FATİH AYDIN: "ŞAMPİYONLUK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ "
Sakaryasporlu futbolcu Nuri Fatih Aydın, “Zorlu bir deplasman. İnşallah kazanmaya gidiyoruz şampiyonluk için ve bu turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. Avantajlı bir skor almak için iyi bir oyun sergileyerek buraya avantajlı bir şekilde dönmek istiyoruz. O kupa gelecek bu sene inşallah” dedi.
EKREM YÜCE: "HEPİMİZ ŞAMPİYONLUĞA HAZIRIZ"
Play-Off karşılaşmalarında mücadelesini yarı finalde sürdürecek olan Sakaryaspor’u taraftar ile birlikte Rüstemler Tesisleri’nden uğurlayan Başkan Yüce, “ Yarın takımımızı şampiyonluk yarışında önemli bir mücadele için Sakaryaspor camisasına yakışır bir şekilde Kırşehir’e uğurladık. Kırşehir Belediyespor ile mücadele edecek takımımızın oradan da başarı ile döneceğine inanıyoruz. Futbolcularımıza ve teknik heyete başarılar diliyorum. O kupa inşallah Sakarya’ya gelecek” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Play-Off karşılaşmalarında yarı finalde mücadele edecek olan Sakaryaspor kafilesini Rüstemler Tesisleri’nden Kırşehir’e uğurladı.
Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ve Sakaryaspor taraftarı ile birlikte teknik heyet ve futbolcuları uğurlayan Başkan Yüce, oyunculara tek tek başarılar diledi. Takımın Kırşehir’den başarı ile döneceğine sonuna kadar inandıklarını ifade eden Başkan Yüce, Sakaryaspor’u yalnız bırakmayan tüm taraftarlara da teşekkür etti.
"KENETLENDİK"
Futbolculara ve teknik heyete yola çıkmadan önce çiçek vererek tek tek motivasyon konuşması yapan Başkan Yüce takımı uğurladıktan sonra yaptığı açıklamalarda, “ Yarın takımımızı şampiyonluk yarışında önemli bir mücadele için Sakaryaspor camiasına yakışır bir şekilde Kırşehir’e uğurladık. Öncelikle bizlere eşlik eden ve Sakaryaspor’u yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Futbolcularımızın moral ve motivasyonları çok şükür yüksek. Başarıya olan inançları tam bir şekilde şampiyonluğa kenetlenmiş durumdalar. Benim de onların şehrimize kupayı getireceğine ve Sakaryasporumuzu yeniden hak ettiği noktalara ulaştıracağından şüphem yok. 20 Mayıs Perşembe günü Kırşehir Belediyespor ile mücadele edecek takımımızın oradan da başarı ile döneceğine inanıyoruz. Futbolcularımıza ve teknik heyete başarılar diliyorum. Son olarak o kupa inşallah Sakarya’ya gelecek” dedi. (HABER MERKEZİ)