Yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Bulut'tan teşekkür...

"Sakarya'da kazanan dostluk oldu..." 

Çarşamba günü güçlü rakibi ile Sakaryaspor’la son dakikada attığı golle beraberlik kopararak play-off umutlarını arttıran Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Sakaryaspor Kulübü’ne teşekkür etti.
Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanan ve karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona eren maçın ardından,  gazetemize bir açıklama yapan Kırşehir Belediyespor'un Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, "Gerek zorlu mücadele öncesinde, gerekse maçın ardından takım kafilemize ve bizlere son derece sıcak ve samimi bir misafirperverlik örneği gösteren Sakaryaspor kulübü 2'nci başkanı Hüdaverdi Bahadır beye en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu spor camiasına bir kez daha göstermiş oldu. Hüdaverdi Başkan nezdinde Sakaryaspor Kulübüne bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bu vesile ile kendilerine bir kez daha gönülden teşekkür eder saygılar sunarım" dedi.
Vanspor ve Pazarspor galibiyetleri ile play-off yolunda önemli bir aşama elde ettiklerini, Sakaryaspor deplasmanından da üç puan hedeflemelerine rağmen 1 puan çıkarmanın da önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Bulut, “Takımımızda eksik iki önemli futbolculara rağmen güçlü rakibimizden puan aldığımız için mutluyuz. Tabi gönlümüzde üç puanla dönmek vardı, ama bizim gibi play-off hedefleyen bir takımdan ve üstelik deplasmandan alınan bir puan da çok önemli. İnşallah bu çıkışımızı önümüzdeki maçlarda alacağımız güzel sonuçlarla devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu. (Haber: Salih GÜNER)