TFF play-off yarı final ilk maçı önce yeşil-siyahlı Sakaryaspor’a destek vermek üzere bir gün önce Kırşehir’e gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilimiz yöneticilerine bir dizi ziyarette bulundu.   
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, önce Kırşehir Valisi İbrahim Akın'ı makamında ziyaret etti. Sakaryaspor Kulübü Baykanı Cevat Ekşi ve yönetim kurulu üyeleri vali Akın’a yeşil-siyahlı Sakaryaspor’un forma hediyesinde bulundu. 
Vali Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırşehir Belediyespor ile Sakaryaspor arasında oynanacak yarı final maçının dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini, hak edenin kazanıp bir üst tura yükselmesini diledi. 
Maçtan bir gün önce Sakaryaspor’un konakladığı Grand Hotel Terme’ye giderek takımın başkanı Cevat Ekşi ve yönetim kurulu üyelerini  ziyaret ederek başarı dileğinde bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, konuk ekibin her hangi bir sorunu ve talebi olup olmadığını sordu. 
Sakaryaspor yöneticilerinin ziyaretleri için teşekkür ettiği Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, karşılaşmanın centilmenlik içinde örnek bir maç olması dileğinde bulundu. (HABER: SALİH GÜNER)