Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin sabah kahvaltısında kampçı gençler ile bir araya geldi.
2. dönem kampçılarını ağırlayan Ahi Evran Gençlik Kampına İl Müdürü Numan Nafiz Şahin sabah kahvaltısında gençler ile bir araya geldi. Müdür Şahin, “Yenilikçi, ilkeli, akılcı ve sorumlu yaklaşımımızla Gençlik Kamplarının gençlerimizin maddi ve manevi gelişiminde önemli bir kilometre taşı olduğunu düşünüyoruz ve kamp yapmanın her gencin hakkı olduğuna inanıyoruz. Bu doğrultuda sosyal, sportif, kültürel ve kişisel ihtiyaçlara cevap veren, genç odaklı, modern gençlik kampları oluşturmak; sayılarını ülke genelinde yaygınlaştırmak için çalışıyoruz. Gençlik Kamplarımızın amacı; demokratik değerleri, milli ve manevi değerler ile birlikte kavrayan, özgüven düzeyi yüksek gençlerden oluşan sağlıklı nesillere giden yolda en etkili ve aktif kurumlardan biri olmak” dedi.
Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin, “Bu kapsamda her yıl Türkiye’nin dört-bir yanından gelen binlerce gencimizi ağırlayan Ahi Evran Gençlik Kampımız bu sene tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisinden dolayı ülke genelindeki kamplarda olduğu gibi ilimizdeki gençlik kampımızda da il sınırları içerisinden kampçı gençlerimiz ağırlanmaya devam ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Kampımızda ağırladığımız kampçı gençlerimiz fiziksel mesafe, maske kullanımı ve temizlik-hijyen kurallarına son derece özen göstererek 2. Dönemlerine başladılar” diye konuştu.
Ahi Evran Gençlik Kampı, 22-25 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Dönem Bayan Kampının birinci gününde Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, sabah kahvaltısında kampçı gençlerle bir araya geldi.
Sabah kahvaltısının ardından düzenlenen etkinlikler ve faaliyetlere katılan İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, kampçılar ile sohbet edip ney dinletisine katıldı.
Toplantının ardından Ahi Evran Gençlik Kampımıza katılan 2. Dönem kampına katılan gençlerimize hediye takdim edilip günün anısına kampçılar ve kamp liderleri ile hatıra fotoğrafı çekindi. (HABER MERKEZİ)