Ankara’da faaliyet gösteren Rurk Chopper Motorsiklet Kulübü, Kapadokya gezisi öncesi Kırşehir’e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular.
Rurk Chopper Motorsiklet Kulübü Başkanı Tolgahan Yalçın, Kırşehir’e uğrama gerekçelerini gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e açıklarken, “Baba Neşet Ertaş’ın memleketi, Şirin Kırşehir’e sık sık uğruyor ve Bozkırın Tezenesi Neşet Babamızı kabrinde ziyaret ediyoruz. Kulübümüze katılan yeni arkadaşlarımızı da Kırşehir’e bu nedenle getirdik ve yine Neşet babamızın kabrini, Ahi Evran-ı Veli Türbesi’ni ziyaret ettik. Kırşehir gerçekten misafirperver ve şirin bir kent. Daha önceki ziyaretlerimiz sırasında bizlere misafirperverlik örneği gösteren, çektiği fotoğraflarla Kırşehir’de gençliğinde Harley, BMV ve Java motorlarıyla görüp tanıdığımız ve sevdiğimiz fotoğraf sanatçısı Arif Çoban ağbimizi de Kırşehir gezimizde ziyaret etmesek büyük bir eksiklik olurdu. Kendisi de sağolsun bizlere eşlik etti. Kırşehir Ahiler, erenler, evliyalar ve ozanlar şehri şirin bir kentimiz. Bundan sonra her fırsatta Kırşehir’e gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Şehrimiz Ankara Caddesi’nde doyumsuz bir kahvaltı yapan Rurk Chopper Motorsiklet Kulübü’nün 15 kişilik heyeti ardından Kapodokya’ya hareket etti. Buradan da motosikletleriyle Kayseri Erciyes Dağı’na çıkacakları öğrenildi. (HABER: SALİH GÜNER)