Tek kelime ile rezalet.
6 maçta 14 puan kaybettik ve bu 6 maçta rakiplerimiz 10 kişi maçı tamamladı.
Elazığ'a 2-1,Sakarya ile 0-0, Sivas Belediyeye 1-0, Bayburt Ö.İ. ile 0-0, Niğde Anadolu ile 1-1 ve son olarak Bodrum ile 0-0 berabere kalarak 18 puanlık maçlarda sadece 4 puan aldık ve 14 puan kaybettik.
Bu maçların 4 ünü 2. yarıda yaptık.
Bu 14 puanı almış olsa idik şuan liderlik koltuğunda oturuyor idik.
En son Bodrum Belediyespor 34 dakikada 10 kişi kalmasına rağmen uzatmalar ile birlikte neredeyse 65 dakika eksik oynadı ve bu takıma gol atamadık.
2. devre başladığında TV’de canlı yayın programımızda bu takım kesinlikle şampiyon olamaz, ama play-off şansı var ama o da % 10-15 oranında dediğimizde bizleri eleştiren hatta taraf olduğumuzu söyleyenler oldu. Bunu söylerken müneccim miydik? Değildik sadece takımdaki oyuncu kalitesini ve diğer takımların durumlarını biliyorduk.
Diğer yandan da devre arasında bizim ve diğer takımların takımlarına kattığı oyuncuları biliyorduk ve buna göre konuşuyorduk.
Hatta ne demiştik canlı yayın programımızda tek tek maçları konuşmuş ve Kırşehir Belediyesporumuzun alacağı puanı hesaplamıştık ve “50 puan alırız” demiştim. Şuan 44 puanımız var ve 7 maç kaldı varın hesabı siz yapın…
Bu maçlarda Maraş (D), Ergene Velimeşe, Uşak (D), Ankara Demir, Sivas Belediye (D), Etimesgut ve son maç Van (D)…
Kim çıkıp bu kalan 7 maçta şu maçı kazanabiliriz diyebilir?
Ben şahsen net bir maç kazanırız diyemiyorum ya siz?
Sezon başında 3. Lige çıkan takıma 4-5 takviye edilmiş olsa idi bugün bunları konuşmuyor olacaktık.
Hadi onu geçtik, ligin 2.devresinde 3 ya da 4 nokta transfer yapılmış olsa idi yine biz bu işin üstesinden gelirdik. O da olmadı şuan play-off oynama safının 4 puan gerisindeyiz.
Lider ile aramızdaki puan farkı ise 13…
Hala çıkıp şampiyon oluruz diyen var mı?
Mustafa hoca bence oyuncular ile bir bütünlük oluşturamadı, belki oyuncular arasında kutuplaşmalar ikilikler meydana geldi.
Yönetim ve teknik ekip ortak karar alma anlamında yetersiz kaldı.
Sonuç hüsran…
Ha lig başında ben dâhil herkes “bu takım bu yıl ligde kalsın düşmesin kâfi “demiştik. Ancak çıtayı yükseltip bu takım 1. Lige çıkacak derseniz taraftar ve futbol camiası beklenti içine girer.
Şimdi ne olacak belki de bu yazı basıma gittiğinde hoca istifa bile etmiştir. Hocanın istifası çözüm mü? Tartışılır.
Doğru olan bu hafta oynanacak Maraş maçının neticesini beklemek lazım. Çünkü bu maçta da puan kaybetmemiz halinde play-off şansımız bitmiş olacak.
Hoş, Kahramanmaraş takımı bizi yenmesi halinde aynı puana gelmişi olacak. Evinde 10 kişi kalan takımları yenemeyen bir takım deplasmanda maç kazanabilir mi çok zor.
Zaten bu maçı da kaybetmemiz durumunda 8-9’unculuğa gerilemiş oluruz.

Sonrasında takımın başına Kırşehir’in çocukları gelsin ve kalan maçlara gerekirse genç takımla çıkılsın.
Gelecek senenin takımı şimdiden oluşturulmaya başlansın.
Tabi bu duruma bizler karar vermiyoruz.