KIRŞEHİR Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ahi Evran Gençlik Kampına katılan kız öğrencileri uğurladı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi kız öğrencileri için Ahi Evran Gençlik Kampı organize etti. 10-12 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen Ahi Evran Gençlik Kampı, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleri ile Hirfanlı Gençlik Kampında gerçekleştiriliyor.

Final sınavlarının bitmesi ile tatillerini eğlenceli hale getirmek isteyen öğrencilerimiz için organize edilen Ahi Evran Gençlik Kampına, 100 öğrencimiz katıldı. Üç gün sürecek olan gençlik kampında öğrencilerimiz; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle eğlenerek kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar.

Hirfanlı Gençlik Kampın-da gerçekleşecek Ahi Evran Gençlik Kampına katılan öğrencileri cuma namazı çıkışında uğurlamaya gelen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin gelişimleri açısından önemli bulduklarını söyledi.

Öğrencilerin bu tür faaliyetlere katılmalarını her zaman desteklediklerini anlatan Rektör Karakaya, Ahi Evran Gençlik Kampında birlik, beraberliğin yan sıra birçok sosyal faaliyete katılarak öğrencilerin kendilerini geliştirdiklerini vurguladı.

Öğrencilerin üniversite hayatları boyunca böyle faaliyetlere katılmalarının kendilerine katkı sağlayacağını kaydeden Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilerin kampta bolca eğelenerek bu zamanlarını iyi değerlendirmeleri temennisinde bulundu. (HABER MERKEZİ)