Şehrimizin en eski kırtasiyecilerinden olan, fakir ve kimsesiz öğrencilere yaptığı yardımlarla tanınan, Kırşehir Belediyespor’a ve taraftarlara verdiği desteklerle bilinen Alaattin Kırtasiye’nin sahibi Ramazan Karabulut, maddi durumu iyi olmadığı için Kale’de maç izleyen 200 taraftara bilet alarak Orduspor maçını Ahi Stadı’nda izlemelerini sağladı.
Kırşehir Belediyespor’un kendi sahasında 1-0 yendiği Yeni Orduspor maçı öncesi yeşil-beyazlı takımın yönetimi bundan sonra oynanacak olan maçlar için kale arkası tribününü biletlerini 1 TL’den satılacağını açıklamasının ardından harekete geçen Ramazan Karabulut, kulüp yönetiminden 200 adet bilet alarak Neşet Ertaş Taraftar Grubu lideri Halil Kurt’a teslim etti.
Ramazan Karabulut, “Şampiyonluğa oynayan takımımızın taraftarlarını Kale’de görmek istemiyoruz. Onların yeri Ahi Stadı’dır. Burada 90 dakika centilmence destek verip, takımımızın 12. adamı olmalarıdır” dedi.
Neşet Ertaş Taraftar Grubu lideri Halil Kurt ta Ramazan Karabulut’a teşekkür ederek, “Değerli Ramazan Karabulut ağabeyimiz biz taraftarlara her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgememiştir. Kendisine minnet ve şükran borçluyuz. Bizim taraftar grubumuzun pek çoğu gariban. 10 lira bilet alacak parası bile olmayanlar var. Bu nedenle onlar maçlarını Kale’de izlemek zorunda kalıyor. Ramazan Karabulut ağabeyimiz önemli Orduspor maçında onların Kale’de değil, statta izlemelerini sağladı. Kendisine bütün taraftarlar adına teşekkür ediyor, diğer maçlarda da herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.
Halil Kurt, daha sonra Ramazan Karabulut’un aldığı 200 bileti taraftarlara dağıtarak onlarla Ahi Stadı’nda yeşil-beyazlı ekibe 90 dakika destek verdi. (HABER: SALİH GÜNER)