TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk iddialı olan takımların ikinci yarı hazırlıklarını kamplarda sürdürdükleri öğrenilirken, yöneticilerin de transfer çalışmalarını ara vermeden devam ettikleri bildiriliyor.
Kırşehir Belediyespor yöneticileri 1 milyon lirayı bulan borcu yüzünden transfer yasağını kaldırmak için yoğun çaba harcadıkları bildirilirken, 3 futbolcuyla anlaşıldığı ve bu futbolcuların Antalya’daki kampa katıldığı öğrenildi.
12 Ocak’ta başlayıp 25 Nisan’da sona erecek grubumuzda şampiyonluk iddialarını sürdüren takımların transfer çalışmaları da devam ediyor.
VANSPOR TRNSFERDE DOLU DİZGİN
İlk yarının son maçında Kırşehir Belediyespor’u deplasmanda yenerek iddialı bir konumda bulunan Vanspor Play-Off potasında lig mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.
Transfer döneminde sessizliğini koruyan Vanspor yönetimi, büyük bombayı patlatmaya hazırlanıyor. İki başarılı oyuncuyla anlaşma sağlayan takım gücüne güç katarak şampiyonluk yolunda mücadelesini sürdürmeyi hedefliyor. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk yaptığı açıklamada Samsunspor'dan Cenk Kaplan ve Vanspor eski futbolcu Nuri Terliksiz ile anlaştıklarını ifade etti.
Vanspor’un eski futbolcusu Nuri Terliksiz ve Samsun spor oyuncusu Cenk Kaplan anlaşmaya varılırken, yapılacak diğer transferlerin 7 günlük yaz kampı süresinde yapılacağı belirtildi. Vanspor yönetimi transferde görüşmelerine gizli devam ederken, bir birinden yetenekli 4 futbolcu transferinin gerçekleşmesi bekleniliyor. Transferler konusunda takımı dağıtmadan eksiklikleri dolduracaklarını kaydeden Yenitürk, “7 transfer yaptık bu güne kadar, bu süreçte yedekte oynayan bazı arkadaşlar sorun oluşturmaya başladı. Madem oynatmayacaksanız beni neden aldınız diye, bazı moral bozuklukları ve sıkıtılar oluyordu bundan dolayı 4 arkadaşımızla yollarımızı ayırdık, iki arkadaşla daha ayıracağız ediyor altı, 4 noktada transfer düşünüyoruz. Bir sağbek, bir orta saha, iki de stoper, almayı düşünüyoruz. İnşallah önümüzde ki süreçte bu durumu açıklayacağız. Kampımız Antalya’da olacak, kamp gününe kadar bütün eksikliklerimiz tamamlayacağız. Rixsos otelde yapılacak kampımızı basınımızda takip edecek. Basınımızı iki posta halinde davet edeceğiz, çalışmalarımızla ilgili bilgi vereceğiz.” Şeklinde konuştu.
SAKARYASPOR İKİ OYUNCU İLE ANLAŞTI
Ara transferin ilk bombasını Onur Eriş’i alarak yapan Sakaryaspor yönetimi transfer harekatını sürdürüyor.
Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor yönetimi savunmaya bir stoper takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil Siyahlılar geçtiğimiz sezon Menemenspor ile 2 Lig’de şampiyonluk yaşayan ve sezon başında Göztepe’ye transfer olan Veli Çetin’i kadroya katmak istiyor. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon savunmada oynamasına rağmen 9 gol kaydetmişti. Veli Çetin, 2019-2020 sezonun ilk yarısında ise Göztepe’de Türkiye Kupası’nda bir maça çıktı.
BATUHAN KARADENİZ, TUZLASPOR’DA
Kırşehir Belediyespor’un önemli rakiplerinden Bandırmaspor’da Teknik Direktörü Serdar Bozkurt tarafından kadro dışı bırakılıp, yönetim kurulu tarafından kendisine kulüp bulması istenen Batuhan Karadeniz, yine gurubumda şampiyonluk hedefleyen Tuzlaspor A.Ş. ile anlaştı. (HABER: SALİH GÜNER)