Kırşehir Belediyespor Teknik Direktör Mustafa Er, Bayburt beraberliğini değerlendirdi:

“RAKİBİMİZİN KATI SAVUNMA KİLİDİNİ AÇAMADIK”

Mustafa Er: “Elazığspor ve Tuzlaspor maçlarından 6 puan
çıkarıp, hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 20’nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bayburt İl Özel İdarespor ile golsüz berabere kalan Kırşehir Belediyespor’da moraller bozuk.
Önce deplasmanda Kastamonuspor’a 1-0’lık skorla mağlup olan yeşil-beyazlı temsilcimiz ardından sahasında Bayburt İl Özel İdarespor karşısında etkisiz futbolu sonuca yansıyınca sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrılarak 2 maçta zirve yolunda çok önemli 5 puan kaybetti.
0-0 biten Bayburt İl Özel İdarespor maçının ardından açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktör Mustafa Er, geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine gol yollarında sıkıntı çektiklerini söyledi.
Kastamonspor yenilgisinin ardından Bayburt maçının önemi kat kat arttığını söyleyen genç teknik adam, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kastamonuspor’a maalesef tek golle mağlup olarak şampiyonluk yolunda çok ağır bir yara aldık ve liderle aramızdaki puan farkını 9’a çıkarmıştık. Tabiki böyle maçların bizler zorluk derecesinin üst düzeyde olduğunu biliyoruz fakat beni üzen nokta oynadığımız futbolun sonuca yansımaması. Sonuç olarak geçtiğimiz hafta öyle yada böyle mağlup olarak döndük. Bu karşılaşmanın ardından şampiyonluk şansımızın devam edebilmesi için Bayburt maçını mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Taraftarımız önünde Kastamonuspor yenilgisini Bayburt karşısında alacağımız galibiyetle unutturmak istiyorduk. Karşımızda sert savunma yapan, defansa çekilmiş 1 puan için gelen bir Bayburt İl Özel İdarespor takımı vardı. Ne yaptıysak kilidi açamadık. Rakip evet 10 kişi kaldı ama 11’e 11’de oynasak karşımızda savunma yapan takımı açmakta güçlük çektik. İyi futbol sergiledik. Sergilediğimiz iyi futbolun karşılığını 3’üncü bölgede gollerle alamadık. İlk dakikalardan itibaren rakip sahada kurduğumuz baskının neticesini atacağımız golle perçinleştirmiş olsaydık farklı bir maç olurdu. Yeni transferlerle yeni bir oluşum içine giren bir takımız. İkinci yarı itibariyle yaptığımız transferler takıma yeni adapte olmaya başlıyor. Transfer olan futbolcular, geldikleri takımlarda az süre aldıklarından maç eksiklerini yavaş yavaş kapatıyorlar. Tabi ki bu bir bahane değil. Ama 2-3 haftadan sonra takımın rayına oturacağını ve bu yaşadığımız sıkıntılardan kurtulacağımızı buradan net bir şekilde söylemek istiyorum. Son 2 karşılaşmada kaybedilmiş 5 puan var. Bayburt maçını kazanmayı çok istiyorduk. Bu maçı kazanmış olsaydık rakiplerimizden puan kaybettiği haftada liderle aramızdaki puan farkını 7’ye indirecektik. Olmadı ne yapalım. Artık bu karşılaşmalara bir sünger çekip önümüzde oynayacağımız çok önemli Elazığspor ardından Tuzlaspor maçları var. Bu maçlardan 6 puan çıkararak hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. Taraftarlardan takıma daha fazla destek vermelerini ve bu zor günümüzde yanımızda olmalarını istiyoruz. İnşallah Elazığspor deplasmanında 3 puanla döner ve şampiyonluk şansımızı devam ettiririz” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)