Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, Amedspor maçı öncesi konuştu:

“Rakibimizin gücünü biliyoruz”

Haftayı 3 puanla kapatan TFF 2’nci Lig Beyaz grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor,  21’inci hafta maçında Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Amedspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Diyarbakır’a gitti.

Bu zorlu maç öncesi görüşlerini gazetemize açıklayan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, rakiplerinin gücünü bildiklerini ve kendilerinin de sahada en iyi mücadeleyi vererek, en iyi sonuçla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Hafta içinde olumsuz hava koşullarına rağmen en iyi şehide hazırlandıklarını belirten Hakan Karaca, Cumartesi günkü maçın her iki takım açısından zorlu ve önemli olduğuna dikkati çekti.

Bu grupta bütün takımların gücünün eşit olduğunu ve herkesin birbirini yenebilecek düzeyde olduklarını belirten Karaca, hata yapmayanın play-off hedefine ulaşacağına inandığını ifade etti.

Kendilerinin de hedeften kopmamak için kazanmak zorunda oldukları zorlu bir maç olarak gördükleri Amedspor karşısına en iyi sonucu almak için çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Hakan Karaca, “Ligin ilk yarısında yendiğimiz rakibimizin gücünü biliyor ve ona göre hazırlandık. Ligde hedefi olan güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Böyle ligde iddialı olan takımların maçları her zaman zor olmuştur. Rakibimizi gerçekten çok ciddiye alıyoruz. Şartlar ne olursa olsun maçın bitiş düdüğüyle birlikte 3 puanın sahibi olup yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi.

Artık kritik haftalara girildiğini ve telafisi olmayan müsabakalar oynayacaklarını belirten Karaca, “Takımımız ligin ikinci yarısına Pazarspor’u güzel bir futbolla yenerek üç puanla başladı. Play-off hedefimize ulaşmak için artık kaybetme lüksümüzün olmadığının bilindi içindeyiz. İnşallah alacağımız seri galibiyetlerle hem taraftarımızın yüzünü güldürmek, hem de üst sıralarda yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Bu nedenle rakiplerimiz gücü ve durumu artık bizi ilgilendiriyor. Biz her maçımıza galibiyet parolası ile çıkacağız ve kazanmak adına sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Bu süreçte bütün taraftarlarımızın da desteğini yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)