STAT: Yeni Sakarya Atatürk 
HAKEMLER: Bayram Başkan**, Muhammet Yıldız**, Umut İncili** 
SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan*, Nuri Fatih Aydın* (Dk.46 Berk İsmail Ünsal*), Muhammet Reis*, Devrim Taşkaya* (Dk.46 Hasan Bilal*), (Dk.71 Abdulaziz Solmaz*), Ali Özgün*, Mehmet Boztepe*, Azad Filiz*, Burak Öksüz*, Özkan Taştemur* (Dk.58 Oğuzhan Kayar*), Çağrı Ortakaya*, Ümit Yasin Arslan* 
BODRUMSPOR: Gökdeniz Yılmaz**, Erkan Değişmez** (Dk.85 Hüseyin Erkan*), Harun Kavaklıdere**, Oğuzhan Türk** (Dk.90 İsmail Tarım ?), Sergen Yatağan**, Medeni Bingöl**, Orhan Aktaş**, Ozan Sol**** (Dk.90 Kayahan Karagöl ?), Muhammet Aran**, Celal Dumanlı**, (Dk.46 Cenk Şen**), Batuhan Berkay Fındık** 
SARI KARTLAR: Oğuz Çalışkan, Ümit Yasin Arslan, Oğuzhan Kayar, Azad Filiz, Muhammet Reis (Sakaryaspor), Celal Dumanlı, Muhammet Aran, Gökdeniz Yılmaz (Bodrumspor)
GOLLER: Dk.54 Devrim Taşkaya, Dk.89 Ali Özgün (Sakaryaspor) Dk.21,42, 52 Ozan Sol, Dk.54 Oğuzhan Türk, Dk.84,90 Harun Kavaklıdere (Bodrumspor)

Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un 14 Kasım Cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Sakaryaspor, 9’uncu hafta haftasında karşılaştığı Bodrumspor’a 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup olarak zorlu Kırşehir maçı öncesi zirve yarışında ağır bir yara aldı.
Ligde kötü günler geçiren Bodrumspor, teknik heyetin görevinin sona ermesinin ardından çıktığı ilk maçta 6-2'lik Sakaryaspor galibiyetiyle moral buldu.
8 Maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak lige kötü bir başlangıç yapan, Türkiye Kupası’na da ilk maçtan veda eden ve ardından teknik direktör Tarık Daşgün ile yolları ayıran Bodrumspor, deplasmanda Ozan Sol’un hat-trick yaptığı maçta, Sakaryaspor’u 6-2 mağlup ederek moral buldu. 
Teknik direktör Daşgün ile yolların ayrılmasının ardından takımı Sakarya maçına altyapı hocaları Tayfan Kıran ve Emin Yılmaz hazırladı. Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanan ligde 9’uncu hafta mücadelesinde sahaya yetkili olarak Bodrumspor A.Ş. Futbol Direktörü Hayati Şenkaya ve yardımcı antrenör Niyazi Küçüker çıktı. 
Ev sahibi Sakaryaspor karşılaşmanın ilk 45 dakikasında genel olarak üstün bir oyun sergilerken, temsilcimiz Bodrumspor ise kontra ataklarla rakip sahada etkili oldu. Bu ataklardan birinde kazanılan penaltı ile 1-0 öne geçen yeşil beyazlılar, başka bir kontraatakla farkı ikiye çıkardı. İlk yarının son dakikasında Sakaryaspor farkı 1’e indirirken, ilk yarı 2-1 Bodrumspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. 
Karşılamanın ikinci yarısına Sakaryaspor iki, Bodrumspor ise bir oyuncu değişikliği ile başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da daha atak başlayan ekip Sakaryaspor olurken, Bodrumspor 52 ve 54’üncü dakikalarda bulduğu gollerle farkı 3’e çıkardı. Temsilcimiz bu dakikalardan sonra Ozal Sol ve Harun Kavaklıdere ile farkı açmak için birçok kez gole çok yaklaştı. Dakika 84 ve 90’da gelişen pozisyonlarda Harun Kavaklıdere takımına iki gol kazandırdı.   
Karşılaşma konuk Bodrumspor’un 6-2’lik galibiyeti ile sona erdi. 
Maçın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sakaryaspor Kulübü Başkan Cevat Ekşi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ekşi, “Bu başarısızlık asla kabul edilemez. Yönetim, teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelerek başarısızlığın nedenlerini değerlendirecek ve sorumluların gereken cezayı almasını sağlayacağız” dedi.
Bu arada  6-2 kaybedilen Bodrumspor müsabakası sonrası maçı izleyen taraftarlar futbolculardan teknik heyete ve yönetime kadar herkese çok sert tepki gösterdi.
Sakaryaspor, evinde ligin sonundaki Bodrumspor'a 6-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından maçı locadan izleyen Tatangalar adeta çılgına döndü. Farklı mağlubiyet sonrası tüm takımı tribüne çağıran taraftar, bir süre boyunca tüm takımın tribünlerin önüne gelmesini bekledi. 
Taraftarlar, "Kaptan ağırlığını koy şu takıma. Berkaycan nerede? Muhammet Reis de gelsin. Her şeyin farkındayız. Neyiniz var? Paranız mı ödenmiyor? Yönetimle mi sıkıntı var? Hoca mı sorun? Bu nasıl oyun, bu nasıl rezillik! Söyle bize kaptan. Bakın bu size son uyarımız. Evinizden ve tesisten burnunuzu çıkaramazsınız" diye seslendi.
Alınan bu sonuçla puanını 8’e çıkaran Bodrumspor A.Ş., 20 takımlı grupta 19’uncu sırada kaldı. Temsilcimiz ligde 10’uncu hafta mücadelesinde 14 Kasım Cumartesi günü, ligde 14 puanla 6’ıncı sırada bulunan Karacabey Belediyespor A.Ş.’yi konuk edecek.
Sahada varlık dahi gösteremeyen Sakaryaspor kendi evinde zayıf rakibinden tam 6 gol yedi. Daha önce oynadığı 8 müsabakada 9 gol atan Bodrumspor ise aldığı bu galibiyetle puanını sekize yükseltmiş oldu. 
Sakaryaspor ise Cumartesi günü temsilcimiz Kırşehir Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (HABER: CUMHUR ASLAN)