Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, hafta sonunda Kırşehirspor’la oynanacak maça tüm taraftarları davet etti.
Haftayı deplasmanda Uşakspor’u tek golle yenerek üç puanla kapatın, puan cetvelinde ikinci sırada yer alan Ispartaspor’un teknik patronu Söyleyici,  taraftarların bir takım için son derece büyük önem taşıdığını açıkladı.
İki hafta önce kendi saha ve seyircileri önünde Pendikspor karşısında haksız bir şekilde aldıkları yenilgiyi unutamayan Teknik direktör Tarık Söyleyici “Taraftarlarımız Pendikspor maçında tribünleri doldurarak ve 90 dakika boyunca takımımıza destek vererek bize büyük destek oldular. Ancak, o maçta şansız bir şekilde yediğimiz gol nedeniyle mağlup olduk. Şimdi önümüzde Kırşehir Belediyespor maçı var. Bu maç da bizim için çok önemli ve kazanmamız gereken bir maç. Bu nedenle ben tüm taraftarlarımızın Cumartesi günü saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor maçında da tribünlerin tıklım tıklım doldurmalarını ve bize destek vermelerini istiyorum” diye konuştu.
Bu arada Pendik maçında 3 puanlarının gasp edildiğini belirten Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan da, yaptığı açıklamada, Kırşehir’i yenerek çıkışa geçmek istediklerini açıkladı.
Puan cetvelinde ikinci sırada bulunan Ispartaspor’un Başkanı Yazgan, Pendikspor maçıyla ilgili, maç görüntülerinin de olduğu bir dosya ile Federasyonu’na sunarak şikayetçi olduklarını belirterek, “Pendikspor maçında üç puanımız gasp edilmiştir. Bu maçla ilgili, görüntülerin de olduğu bir dosya ile şikayette bulunduk. Takımımıza yapılan haksızlığın takipçisi olacağımızı ve hakkımızı kimseye yedirmeyeceğimizi belirtmek isterim. Zorlu Uşak deplasmanında galip gelen takımımızda, başta futbolcularımız olmak üzere tüm teknik heyete, yöneticilerimize ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ligde sekizinci hafta itibari ile grubumuzda 2. durumdayız. Ispartaspor bu sezon 2. Ligde 20-30 milyon bütçeli takımlarla mücadele etmektedir. Bu takımların çok çok altında bütçelerle, genç, dinamik ve çok koşan, takım ruhu olan yürekli bir takım kurduk. Hedefimiz bir üst lige çıkmaktır. Isparta bunu fazlasıyla hak ediyor. İki sene önce geldiğimizde de hedefimiz hep yukarılardı ve bunu da başardık. Hedefimiz evimizde Kırşehir Belediyespor’u yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)