ZTK 3. Eleme Turu Kuraları çekildi    

Rakibimiz İskenderunspor oldu


Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi Salı günü TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı.
Çekilen kura sonucunda TFF 2’nci Lig temsilcimiz Kırşehirspor, 3’üncü ön eleme turunda ligdeki rakiplerinden olan Kırmızı Grubun lideri İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek. 
Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen'in açılış konuşmasını yaptığı kura çekimi; 1. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ile Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Kura çekimi törenine kulüp başkan ve yöneticileri de katıldı.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda 68 takım seri başı sistemine göre eşleşti. Müsabakalar 18, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde tek maç eleme sistemine göre oynanacak. 
Kura çekiminin ardından oluşan eşleşmeler şu şekilde: 
Kasımpaşa-Yeni Mersin İdmanyurdu, Van Spor FK-Elazığ Karakoçan FK, Giresunspor – Amasyaspor, Balıkesirspor-Ofspor, Boluspor-Fethiyespor, Bucaspor 192-Artvin Hopaspor, Kırşehirspor-İskenderunspor, Hatayspor – Düzcespor, Altınordu - Sapanca Gençlikspor, Manisa FK-Eynesil Belediye Spor, Şanlıurfaspor-Karaman FK, Galatasaray-Kastamonuspor, Etimesgut Belediyespor-68 Aksaray Belediye Spor, Kayserispor-Iğdır FK, Gençlerbirliği-Niğde Anadolu FK, Gaziantep FK-Sarıyer, Kırklarelispor-52 Orduspor FK, Adana Demirspor-Adıyaman FK, Çaykur Rizespor-Boyabat 1868 Spor, Menemen FK-Bulvarspor, Uşak Spor-Gümüşhane Sportif Faaliyetler, Ankaraspor-Pazarspor, Tuzlaspor-Bursa Yıldırım Spor, Samsunspor-Muş 1984 Muş Spor, Nazilli Belediyespor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor, Göztepe-Karaköprü Belediye Spor, Serik Belediyespor-Batman Petrolspor
Hatırlanacağı gibi Kırşehirspor’un kupada ilk turda Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Kilis Belediyespor’u 2-1’le geçerek bir üst tura yükselmişti.
Yeşil-beyazlı ekibimiz 3’üncü turdaki rakibi İskenderunspor ile Ligin 15’inci haftasında karşılaşacak. Kırşehirspor ile İskenderunspor arasında karşılaşma 20 Kasım Pazar günü Ahi Stadyumunda oynanacak. (Haber: Salih HANÇER)