Başkan Bulut, Turgutluspor galibiyetini değerlendirdi:

“Play-off yolunda atılan en büyük adım”

27 Ocak Çarşamba günü kendi sahasında grubunda şampiyon hedefleyen Ege temsilcisi Turgutluspor’u güzel bir futbolla 2-0 yenerek haftayı altın değerinde üç puanla kapatan Kırşehir Belediyespor’da büyük sevinç yaşandı.
2-0’lık Turgutluspor galibiyetinin ardından bir açıklama yapan Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, “Konuşulacak fazla bir şey yok. Futbolcu kardeşlerimiz sahada gereken cevabı, oynadıkları futbol ve aldığımız galibiyetle verdi. Hepsinin ayağına yüreğine sağlık. Bu galibiyet play-off yolunda atılan en büyük adımdı. İnşallah önümüzdeki maçlarda alacağımız güzel sonuçlarla zirve yarışından kopmadan yolumuza devam edeceğiz. Turgutluspor karşısında güzel bir mücadele ve futbol örneği veren takımımızı gönülden kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi. 
Ligin ikinci yarısına üç puanla başlamanın önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Bulut, “Turgutluspor’un gücünü biliyorduk. Onlar ara transferde kadrosunu daha da güçlendirmişlerdi. Ama biz ne olursa olsun bu maçı kazanacağımız inancındaydık. Antalya kampının faydalı olduğunu, hocamızın da takımımıza büyük katkı sağladığını Turgutluspor karşısında ortaya konulan futbol ve mücadelede gördük. İnşallah daha da iyi olacağımız inancındayız. Tabi takım olarak maddi desteği ihtiyacımız var. Herkesin karınca kararınca maddi desteğini bekliyoruz” diye konuştu. 
Başkan Mustafa Bulut, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları Etimesgut Belediyespor’un grubunun güçlü takımlarından biri olduğunu belirterek, hedeflerinin bu önemli maçtan da üç puanla dönmek olduğunu sözlerine ekledi. (HABER: SALİH GÜNER)