Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere 

“Play-off yolunda önemli bir üç puan daha aldık”

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta Pazar günü kendi sahasında alt sıralarda bulunan Kastamonuspor’u 2-0 yenerek haftayı üç puanla kapatıp zirvede üçüncü sıraya yükselen Kırşehir Belediyespor taraftarlarının yüzünü güldürdü.
Etimesgutspor beraberliği ile iki altın puan kaybeden Kırşehir Belediyespor, Pazar günü Ahi Stadyumu’nda oynanan ve Ahmet Karadayı ile Eren Taşkın’ın golleriyle 2-0’lık skorla sonuçlanan Kastamonuspor maçının ardından yeşil-beyazlılar büyük sevinç yaşadı.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, oynadıkları güzel futbola ve güzel futbola sevindiklerini söyledi.
Coşkundere, Kastamonuspor karşısında girdikleri pozisyonların çokluğuna dikkat çekerek, “Girdiğimiz pozisyonların sayısı çoktu. Bundan birçoğunu golle sonuçlandırmış olsaydık bugün sahadan daha farklı bir skorla galip gelirdik” dedi.
Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Kastamonuspor’a ciddi bir pozisyon vermediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam şunları söyledi:
“Verdiğimiz görevi taktiksel anlamda oyuncularım harfiyen yerine getirdi. Haklı bir galibiyet elde ettik. Çok güçlü bir rakibi yendik. Kastamonuspor son hafta kötü sonuç alsa da bizler her zaman ciddiye aldığımız bir rakipti. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Sadece 3 puan aldık. Artık ligde kırılma haftalarında olmaya başladı. Bundan sonra 3 puan kazanmanın en zor ve önemli olduğu haftalar. Artık haftalar ilerledikçe maçlar daha da zorlaşıyordu. Son maçımızı kazanan ekip olarak aynı ciddiyetle Kastamonuspor maçına hazırlandık.  Kastamonuspor maçına çok iyi başladık çok güzel bir golle ilk yarı 1-0 galip kapattık. İkinci yarıya da iyi başladık ve peş peşe bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandırsaydık maçı 70’den sonra koparabilirdik. Pozisyona girmekte atmak kadar önemli. Takım olma yolunda çok iyi grafik yakaladığımızı düşünüyorum. Çok değerli bir haftada çok değerli bir 3 puan aldık. Güzel futbol oynayarak galibiyeti de aldık. Bu ligde her maç zor. Bu hafta deplasmanda Konyaspor’a konuk oluyoruz. İnşallah Konya gibi zor bir deplasmandan puan veya puanlarla döneriz” açıklamasında bulundu.