Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç:

“Play-off yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz”

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 15’inci haftasında kendi sahasında Pendikspor’u Volkan Altınsoy’un attığı golle 1-0 mağlup eden Kırşehir Belediyespor, iç sahada kazanma serisini 3 maça çıkarak 5’inci galibiyetini aldı.
1-0’lık Pendikspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, oldukça zorlu bir karşılaşmayı 1-0’da olsa kazanmasını bildiklerini belirtti.
Pendikspor maçının zor geçeceğini bildikleri için maça çok iyi hazırlandıklarını, golü biraz daha erken bulmaları halinde daha farklı bir skorla galip gelebileceklerini belirten Gürses Kılıç, “Bu maçtan önce sizlere her fırsatta bizim için çok zor bir maç olacak demiştim. Nitekim öyle oldu ve ilk yarının son dakikalarda bulduğumuz golle 1-0’da olsa kazanmayı bildik. Oyun olarak sahaya istediğimizi yansıttık. Bulduğumuz gol pozisyonlarında birden fazla atamadık. Birçok pozisyon ürettik ancak bunların sadece birini gole çevirebildik. 1-0 kazandığımız maç sonrası kaçan pozisyonlara çok üzülmedik, ayrıca oyunumuzun pozitif şekilde her geçen gün gelişmesi bizi mutlu etti. Bu tarz maçlarda 1-0 da olsa kazanmak önemlidir. Biz de kazandığımız için mutluyuz. Pendikspor gibi iyi bir takıma karşı böyle bir oyun oynayarak galip gelmek önemli bir başarı bizim takımımız için. Oyuncularımın her birini, özverili mücadelesinden dolayı kutluyorum. Verdiğimiz görevi yerine getirdiler ve hepsi formalarının hakkını verdiler” dedi.
“Maç sonu aldığımız üç puan zirve hedeflerimize bizi bir adım daha yaklaştırdı” diyen yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Gürses Kılıç, şöyle devam etti: 
“Elbette alınan galibiyet önemli. Sahanın ve havanın elverişsiz olmasına rağmen çok iyi futbol oynayıp, mücadele etti. Farklı kazanabilirdik ama futbol sonuç oyunudur ve bizlerde istediğimiz sonucu aldık. Oyuncu arkadaşlarım iyi mücadele etti. Takibi iyi mücadelenin sonunda atacağım gol birazda erken olmalıydı fakat karşımızda gerçekten çok iyi bir takım vardı. Böyle takımlara karşı gelen galibiyet bizleri çok mutlu etti. Bu galibiyet bizleri zirve yolunda emin adımlarla ilerlemek adına önemli bir galibiyet oldu. Çünkü evimizde 2 maçtır seri bir galibiyet yakaladık. Bunu 3 maça çıkarmayı hatta seri galibiyetler alarak ilk yarıyı en iyi şekilde tamamlamayı istiyoruz. Bizim takım, gurur duyulacak bir takım. Herkesin bu takıma inanmasını istiyorum. Bizim hedefimiz kesinlikle Play-Off oynamak. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Önümüzde zorlu Pazarspor maçı var. Güzel bir skorla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum. Bunun için de maç saatine kadar çalışmalarımızı sürdürüp, inşallah sahadan üç puanla ayrılan takım olacağız. Elbette hedefimiz bu maçtan da 3 puanla ayrılmak. Cumartesi günü erteleme maçında deplasmanda oynayacağımız Pazarspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Hafta boyu yine çok çalışacağız ve her maç olduğu gibi aynı ciddiyetle sahaya çıkacağız.” (HABER: SALİH GÜNER)