Antalya’da ikinci yarıya hazırlanan yeşil-beyazlı ekibimizin teknik direktörü Ercüment Coşkundere:

“Play-Off hedefimizi sonuna kadar sürdürmek istiyoruz”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve ilk yarıyı 33 puanla dördüncü sırada kapatan Kırşehir Belediyespor ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya kampında yoğun şekilde sürdürüyor. 
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticilerinden Fatih tokmak ve Mehmet Işık, hafta sonunda Antalya’ya giderek yeşil-beyazlı ekibimizin teknik heyeti ve futbolcularıyla biraraya geldiler ve bir süre çalışmalarını takip ettiler.
Bu arada çalışmalarını Antalya’da sürdüren yeşil-beyazlı temsilcimiz hafta sonunu da çift idman yaparak geçirdi.
Antalya kampını sürdüren Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve ikinci yarıya hazır olduklarını söyledi.
Ligin 2’nci yarısının zor geçeceğini ve buna göre hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen Coşkundere, “Antalya kampı takım için hem kaynaşmak hem de forma rekabeti için çok iyi oldu. Hem takım oyunu hem de fizik kondisyon üzerinde çalışmalar yaptık. 12 günlük süre zarfında tamamen yükleme yaptık ve hiç antrenman kesmedik. 2’nci devrede oldukça zorlu ve mücadeleci yönü yüksek karşılaşmalar oynayacağız. Hazırlık maçları yaptık ve genç oyuncularımızı kampa dahil ettik. İlerisi adına gençlerimizin A takımla adaptasyonlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yaptık. İyi bir kamp dönemi geçirdik ve artık asıl içimize döndük” dedi.
Kampta yeni katılan ve denenmek için gelen oyuncuları görmek ve birbirleriyle kaynaşmalarını istediklerini dile getiren yeşil-beyazlı teknik adam, “Kampımız yeni katılan oyuncularımızla birlikte olumlu geçti. Biliyorum taraftarımız merakla takımın son halini merak ediyor. Ben şunun garantisini buradan vermek istiyorum. Gerçekten çok iyi bir takım olduk ve Play-Off hedefimizi sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Bizler teknik ekip olarak işimize bakacağız. Çekinmeden sahada en iyi şekilde mücadelemizi ortaya koyacağız” diye konuştu.
Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, 27 Ocak Çarşamba günü kendi sahasında oynayacakları Turgutluspor maçına odaklandıklarını belirterek, “Artık tek düşüncemiz var o da galibiyet, bütün çalışmalarımızı o yönde yapacağız. Turgutluspor bu ligin güçlü ekiplerinden biri. İlk yarıyı iyi bir noktada bitirdiler. Gerçekten zor bir karşılaşma olacak. İnşallah o maçı kazanarak 2’nci yarıya moralli başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yollarını ayırıp, takımın başına Ercüment Coşkundere’yi getirdikten sonra takımın eksik mevkilerine gerekli transferleri yapmak için kolları sıvadı.
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kırşehir Belediyespor, ligin ilk yarısında oynadığı karşılaşmalarda istediği kritik puanla kaybedip ilk yarıyı 33 puanla tamamlamıştı. Ligin ilk yarısında alınan kötü sonuçlarla birlikte Teknik Direktör değişikliğine giden Kırşehir Belediyespor, daha ilk devre bitmeden Ercüment Coşkundere değişikliğine gitmişti. Ercüment hocanın takıma gelmesiyle birlikte ilk galibiyetini Kardemir Karabükspor karşısında alan yeşil-beyazlılar, tekrar zirvede kalmayı başardı.
İlk devrenin bitmesiyle birlikte 1 haftalık kısa bir tatil yapan temsilcimiz, daha sonra kendi tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarına başlamıştı. İlk olarak kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Kırşehir Belediyespor, 10 Ocak itibari ile ikinci yarı hazırlıklarını sürdürmek için Antalya’ya gitmişti. (HABER: SALİH GÜNER)