Liseler arası genç erkekler Futbol İl Birinciliği sona erdi

PENALTILARLA HACI FATMA 
ERDEMİR ANADOLU LİSESİ ŞAMPİYON


STADYUM: Bağbaşı Tesisi Sentetik Saha (Kırşehir)
HAKEMLER: Osman Köksaldı, Mustafa Ay, Yusuf Mete Yücel
HACI FATMA ERDEMİR ANADOLU LİSESİ: Mert Berke Yıldız, Yiğit Samet Köksaldı, Mehmet Akçakaya, Ebubekir Güven, Oğuzhan Cihan, Can Berk Bekçe, Muhammed Beytar, Ahmet Furkan Metin, Mehmet Öztürk, Ramazan Arslan, Çağrı Efe Çelik, Talha Akbaş, Berdan Kurt, Arif Kayıklı, Emre Doğan, Muhammed Arda Deniz, Uğur Kayaş, Kadir Yiğit Karlı
BEDEN EĞİTİM ÖĞRETMENİ: Sıtkı Zafer Özbek
SIDDIK DEMİR ANADOLU LİSESİ: Barış Sulu, Baran Vural, İbrahim Akıncı, Serdal Ay, Deniz Ekinci, Mehmet Tutsun, Ramazan Çiğdem, Arda Durdu, Mehmet Baştürk, Efe Kanalmaz, Batuhan Kaya, Mehmet Demirhindi, Mert Soysal, Ramazan Çevik, Mehmet Ediş, Bayram Çakır, Samet Korkmaz
BEDEN EĞİTİM ÖĞRETMENİ: Mustafa Öztabur
MAÇ SONUCU: 0-0
PENALTILAR: 4-2 (Hacı Fatma Erdemir And.Lisesi)
(HABER: SALİH GÜNER)

Kırşehir’de bir süredir devam eden Okul Sporları Faaliyet raporunda yer alan Liseler arası genç erkekler Futbol İl Birinciliği Cuma günü Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi ile Sıddık Demir Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçıyla sona erdi. 
Geçtiğimiz yıl Pandemi koşullarından dolayı oynanamayan Liseler arası futbol bu yıl 3 takımın katılımıyla gerçekleştirildi ve turnuvanın final karşılaşmasında normal süresi golsüz eşitlikle sona eren maçı penaltılarla Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi 4-2 kazanarak ilimizi futbolda temsil etme hakkı elde etti.
Liseler arası futbolda en büyük belli oldu. 3 Lise takımın katılımıyla gerçekleştirilen genç erkekler futbolda güçlü rakibi Sıddık Demir Anadolu Lisesini penaltılarla mağlup ederek il şampiyonu oldu. 
Cuma günü Bağbaşı Sentetik Sahasında oynanan ve Osman Köksaldı, Mustafa Ay, Yusuf Mete Yücel’in yönettiği maç oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçti.
Mücadelenin ilk devresinde gol sesi çıkmadı. Maçın 2’nci yarısı da ilk yarı gibi kıran kırana temposu yüksek olarak geçti. Her iki ekipte ikinci yarıda buldukları pozisyonu golle sonuçlandıramadı ve karşılaşma 0-0’lık eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmanın normal süresi 0-0 sona ermesinin ardından uzatmalar oynanmadan direk penaltı atışlarına gidildi. İlk penaltıda topun başına Hacı Fatma’dan Berdan Kurt geçti. Berdan topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.
İkinci penaltıyı kullanmak için Sıddık Demir Lisesi’nden Deniz topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 1-1 yaptı.
Hacı Fatma’dan Mehmet Yılmaz Akçakaya skoru 2-1 yaparken, Sıddık Demir’den Batuhan topu direğe nişanlayarak skoru eşitle fırsatını kaçırdı.
Beşinci penaltıda topun başına geçen Hacı Fatma’dan Emre Doğan’da topu üst direğe nişanladı.
Altıncı penaltıda Sıddık Demir Lisesi’nden Bayram Çakır’ın vuruşunu kaleci Mert Berke Yıldız sağına giden topu uçarak auta yolladı.
Yedinci penaltıda topun başına Hacı Fatma’dan Ebubekir Güven geçti. Ebubekir’de meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 3-1 yaptı.
Sekizinci penaltıda Sıddık Demir Lisesi’nden İbrahim Akıncı meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak skoru 3-2 yaparken son penaltı da ise topun başına geçen Arif Kayıklı skoru 4-2 yaparak maçın sonucunu belirledi.
Maçın ardından her iki takıma madalyaları ve kupaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin tarafından verildi.
Dostça ve centilmenlik içinde geçen maçın ardından şampiyon olan Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi ile ikinci olan Sıddık Demir Anadolu Lisesi futbolcuları birbirlerini tebrik ederek toplu bir fotoğraf çektirdiler.