TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı başarısız sonuçlarla play-off hattından uzaklaşan Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde 10. Sırada yer alan Nazilli Belediyespor’la zorlu bir maça çıkacak.

Çarşamba günü erteleme maçında deplasmanda Zonguldakspor'la 0-0 berabere kalarak puanını 36 yapan Kırşehir Belediyespor, Pazar günü saat 14.00'te Ahi Stadı'nda 40 puanlı Nazilli Belediyespor’u ağırlayacak.

Yeşil-beyazlı ekibimizin Basın Sözcüsü Battal Çelik, Zonguldak'ta hakemin yüzde yüzlük bir penaltısını vermeyerek 1 puanla döndüklerini belirterek, “Zonguldakspor'u yenmek için gittiğimiz maçın özellikle ikinci yarısında çok iyi oynadık. Son vuruşlarda etkili olamadık. Maçın sonlarında hakem yüzde yüzlük bir penaltımızı vermeyerek bizi 3 puandan etti. Ama her şeye rağmen deplasmanda alınan bir puan da iyidir. İyi mücadele ediyoruz, ama sonuca gidemiyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda ala-cağımız sonuçlarla üst sıralara doğru çıkarız. Bu nedenle taraftarlarımızın takımımıza desteğini esirgememe-sini istiyoruz” dedi.

Yeşil-beyazlı ekibimiz Zonguldak dönüşü dün hafif bir idman yaparken, bugün ve yarın yapacağı çalışmalarla Nazilli Belediyespor maçına çıkacak. Ekibimizde hedef rakibi yenerek haftalar sonra galibiyet özlemine son vermek.

Kırşehir Belediyespor-Nazilli Belediyespor maçını İstanbul Bölgesi'nden İlker Yasin Avcı yönetecek. Avcı'nın yardımcılıklarını ise Ali Uğurtan Demirtaş, Emrah Akkaya ve Sezer Yalçın yapacak. (HABER: SALİH GÜNER)