STADYUM: Mucur İlçe Stadyumu
HAKEM: Hüseyin Doğan
YABANLISPOR: Serdar** (Yusuf*), Eray** (Sami*), Faruk**, Tugay** (Zekeriya*), Mevlüt** (Ege**), Ozan**, Osman**, Hacı Koray**, Uğur** (Osman*), Samet*** (Ömer Fevzi*), Ömer** (İzzet*), Doğanay**
ANTRENÖR: Ertuğrul Şimşek
SARIKAYASPOR: Faruk*, Alaeddin*, Ali Yaman* (Emre*), Rahman* (Samet*), Emrah*, Oğuzhan* (Mikail*), Raşit* (Arda*), Yaşar*, Abdullah* (Serkan*), Baki*, Mehmet*
ANTRENÖR: Cengiz Güçlüer
GOLLER: Dk.27 Mevlüt, Dk.33, 54, 58 Samet Demirel, Dk.70, 84 Ege Ünsal (Yabanlıspor), Dk.86p Mehmet Ermişer (Sarıkayaspor)
(HABER: SALİH GÜNER)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala ilimizi temsil edecek olan Yabanlıspor, bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da hazırlık maçları ile kadrosunu şekillendiremeye çalışıyor. Sarı-siyahlı temsilcimiz yeni sezonun 2’nci hazırlık maçında Pazar günü sahasında konuk ettiği Yozgat Sarıkayaspor’u 6-1 mağlup etti.
Mucur İlçe Stadyumunda oynanan maçta Yabanlıspor’a golleri Mevlüt Şimşek, Samet Demirel (3) ve Ege Ünsal kaydetti.
17 Nisan’da başlayacak olan zorlu lig maratonunun hazırlıklarını sürdüren Yabanlıspor, hazırlık maçlarıylada kadrosunu şekillendiremeye çalışıyor. Sarı-siyahlı temsilcimiz, 1-1 biten Eskil Belediyespor maçının ardından Pazar günüde yine sahasında Sarıkayaspor’la karşılaştı.
Mucur İlçe Stadyumunda oynanan maça oldukça etkili başlayan temsilcimiz, mücadelenin 27’nci dakikasında Mevlüt Şimşek’in ceza sahası dışından müthiş golüyle 1-0 öne geçti.
Öne geçmenin vermiş olduğu moralle ataklarını sıklaştıran Yabanlıspor, 33’üncü dakikada Samet Demirel’in golüyle skoru 2-0 yapıp ilk yarının skorunu belirledi. Soyunma odasına Yabanlıspor 2-0 önde girdi.
Mücadelenin 2’nci yarısına da etkili oyuyla başlayan Yabanlıspor, 54 ve 58’inci dakikalarda sahneye çıkan Samet Demirel’in golleriyle skoru bir anda 4-0’a getirdi.
Oyuna sonradan giren Ege Ünsal’da 70 ve 84’üncü dakikalarda sahne alarak skoru 6-0 yaptı. Mücadelenin 86’ncı dakikasında Mehmet Ermişer’im golüyle Sarıkayaspor skoru 6-1’e getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Yabanlıspor 2’nci hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Sarıkayaspor’u güzel futboluyla 6-1 mağlup etti.
Sarı-siyahlı temsilcimiz, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarını Mucur İlçe Stadyumunda yapmaya devam edecek.
Yabanlıspor’un yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 2’nci hazırlık maçında karşılaştığı Sarıkayaspor’u 6-1’lik skorla mağlup ederek yeni sezon öncesi rakiplerine göz dağı verdi.
Mucur İlçe Stadyumunda oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulunan Yabanlıspor Antrenörü Ertuğrul Şimşek, iyi yolda olduklarını ve lig başlaya kadar hazır hale geleceklerini söyledi.
Şimşek yaptığı açıklamada: “Yeni sezonun 2’nci hazırlık müsabakasını yaptık. Karşımızda Yozgat Süper Amatör Küme ekiplerinden olan Sarıkayaspor’du. Bizden bir tık geride olan rakibimiz karşısında iyi bir oyun sergileyip ileriye dönük olumlu sinyaller aldık. Ligin başlamasına artık sayılı günler var. Transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Takımımıza fayda sağlayacağına inandığımız birkaç isimle bu hafta içi görüşüp anlaşma sağlamak istiyoruz. İnşallah başta Yabanlıspor olmak üzere tüm takımlara sakatlığın ve hastalığın olmadığı bir sezon diliyorum” dedi.