Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay: “Göreve seçilirken ne söylediysek hepsini yerine getiriyoruz.”
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı katkılarıyla Özbağ Kasabası’nın girişine yaptırılan halı saha kendini göstermeye etmeye başladı. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, halı sahanın yakın zamanda hizmete açılacağını açıkladı.
Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, beldelerinin önemli sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirterek, “Beldemize Spor Toto Teşkilatı’nın katkılarıyla halı saha yapımına başlandı. Halı sahanın kafeterya, soyunma-giyinme odaları ve idari bina inşaatı tamamlandı. Halı saha çevresinin tasfiye işlemi bitirilerek etrafının küpeşte betonu atıldı ve file direkleri dikildi. Saha tasfiye betonu da yakın zamanda atılarak yapay çim döşeme işlemine geçilecektir. Şimdiden Özbağ Kasabası’na hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Başkan Nazmi Ay, göreve gelirken söylediklerinin hepsini yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Özbağ Kasabası’na önemli hizmetler yaptığımızı ve kasabamızın yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalıştığımızı belirtmek istiyorum. Aday olurken hangi sözü vermişsek mutlaka yerine getirmişizdir. Biz bu hizmetleri yaparken hiçbir zaman seçimleri göz önünde bulundurmadan yaptık. Kasabamıza yeni yatırımlar kazandırmak, yeni projeler üretmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kasabada dedikodu yaparak ve çamur atarak çalışmalarımızı küçük düşürmeye çalışanlar var. Biz dedikodu yaparak değil, projeler üreterek, ürettiği projeleri hayata geçirerek hizmet etmeyi hedef olarak belirledik. Beldemiz, Kırşehir’in girişinde bulunduğu için sürekli gelişmek zorundadır. Özbağ Kasabası’nın çehresini değiştiriyoruz ve değiştirmeye devam ediyoruz.”
(Haber-Fotoğraf: Spor Servisi)