Yeşil-beyazlılar, iç transferde sol beki ile anlaştı…

ONUR KARAKABAK YENİDEN
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’DA…

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Ligde mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor, 2 sezon önce Nazillispor’dan transfer edilen Onur Karakabak ile tekrar anlaştı.
Yeşil-beyazlı takımda hareketli saatler başladı. Sezona iyi bir başlangıç yapmak için kolları sıvayan Kırşehir Belediyespor takımı geçtiğimiz sezon başarılı grafiği ve yeşil-beyazlı taraftarların sevgisini kazanan Onur Karakabak ile nikah tazeledi.
“KIRŞEHİR BENİM İKİNCİ EVİM”
Kırşehir Belediyespor ile tekrar anlaşarak yarım kalan hikayeyi tamamlayacağını söyleyen Onur Karakabak, “Kırşehir benim Zonguldak’tan sonra ikinci evim. Hem ben hemde ailem Kırşehir’i çok seviyor. Geçtiğimiz sezon ligin en fazla forma giyen ismi oldum. Bu sene ise yarım kalan hikayemi tamamlamak istiyorum. İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Yeni sezon hem bizlere hemde yeşil-beyazlı taraftarlarımıza hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.
ONUR KARAKABAK KİMDİR?
8 Nisan 1992 yılında Zonguldak’ta dünya gelen Onur, aktif futbol kariyerine 2005 yılında Zonguldak’ın ilçe takımlarından olan Çaycumaspor’da başladı. Çaycumaspor’da 3 sezon forma giydikten sonra 2006 yılında Sakaryaspor’a transfer oldu. Yeşil-siyahlı takımda 5 sezon görev yaptıktan sonra Fenerbahçe Spor Kulübüne transferi gerçekleşti. Fenerbahçe’de 1 yıl forma giymesinin ardından tekrar Sakaryaspor’a transfer oldu ve hemen ardından bir daha Fenerbahçe’ye gitti. Fenerbahçe spor kulübü ile git gelli transferler gerçekleştiren Onur, daha sonra sırasıyla, Mersin İdmanyurdu, Manisaspor, Gaziosmanpaşaspor, Derincespor, Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor, Bayburt İl Özel İdarespor, Pendikspor ve son olarak Nazillispor formaları giydi.
Onur Karakabak’ın Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre U-21 Ligi’nde 16 maçta 1 gol, Türkiye
Kupasında 9 maçta 1 gol, TFF 3.Ligi’nde 73 maç, TFF 2.Ligi’nde 79 maçta 1 gol, Süper Ligde 2 maç,
Özel Turnuva ve kupalarda 14 maç, Özel karşılaşmalarda 21 maç, Dünya şampiyonasında 4 maç, DSGL Türkiye Şampiyonasında 3 karşılaşma, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 22 maçta 5 gol, Avrupa Futbol Şampiyonasında ise 8 karşılaşmada görev yaptı.
Onur geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor formasıyla en fazla maça çıkan isim olurken, oynadığı 28 karşılaşmada 2 gol atarak 3’te sarı kart gördü. (HABER: SALİH GÜNER)