TFF 2. LİG, Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’un başarılı futbolcularından Oğuz Özden, yeşil-beyazlı ekiple yollarını ayırarak Fethiyespor’a transfer oldu.

Kırşehir Belediyespor’da geçen sezon forma giyen Oğuz Özden, 30 Ocak 1990 yılında İzmir’in Konak İlçesi’nde dünyaya geldi. Futbola 2009 yılında Konyaspor’un A2 Ligi takımında başlayan tecrübeli stoper ardından 2 yıl Çorumspor’da, 2 yıl Tokatspor’da, Bugsaşspor’da, 2 yıl Bandırmaspor’da, 2 yıl Kastamonuspor’da, Gümüşhanespor, Kahramanmaraşspor, Amedspor, Ergene Velimeşespor ve son olarak Erzincaspor’da forma giydikten sonra Kırşehir Belediyespor’a transfer olmuştu.

Geçen sezon yeşil-beyazlı ekibimizde stoper mevkiinde 26 maçta forma giyen Oğuz Özden, 2. Lig’e yeni çıkan ve bu sezon Kırşehir Belediyespor’la aynı grupta mücadele edecek Fethiyespor’a imza attı. 

Kırşehir’de güzel ve mutlu bir sezon geçirdiğini belirten Oğuz Özden sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Her güzel şeyin elbet bir sonu oluyor... Memleketime hizmet edebilmenin onurunu yaşadım 1 sezon boyunca... Ve artık işin en sevmediğim bölümüne geldik “veda”... Sezon boyunca gittiğim şehrin her noktasında bana evimin eksikliğini hissettirmeyen her zaman takıma ve bizlere sahip çıkan Kırşehir Belediyesporumuzun taraftarları, çok sevgili Başkanlarım, Yönetim Kurulumuz ve Kulüp Personellerimiz...  Bir sene boyunca bana göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür etmek istiyorum, bu süre zarfında bilerek veya bilmeyerek kırdığım insanlardan özür diliyorum.. Beraber mücadele ettiğim takım arkadaşlarımın hepsinin emeğine teşekkür ediyorum. Geride kalan sezonlarda Kırşehir Belediyespor’a başarılar diliyorum. Ayrılıklarda sevdaya dahil Allah’a emanet olun.”

Bilindiği üzere Kırşehir Belediyespor’da geçen sezon forma giyen ve büyük katkıları olan futbolculardan Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Fatih Çıplak, Volkan Kılıç, Osman Bodur, Nuh Aşkın ve kaleci Bekir Demircan kendi istekleri ile kulüpten ayrılırken, Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak, Iğdırspor’da forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçanspor’da forma giyen sağ bek oyuncu Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin, Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ve Başkent Gözgözler Akademi FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ta Kırşehir Belediyespor’la 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. (HABER: CUMHUR ASLAN)