Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik:
“NEDEN 1. LİG OLMASIN?”

Kırşehir Belediyespor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 36’ncı haftasında deplasmanda karşılaştığı Bayburt Özel İdarespor’u 3-2’lik skorla mağlup ederek adını son 2 hafta kala play-off’lara yazdıran 2’nci takım oldu.
Deplasmanda Bayburt Özel İdarespor’u 3-2 yenerek Sakaryaspor’la birlikte play-off’a gitmeyi garantileyen Kırşehir Belediyespor’un Basın Sözcüsü Battal Çelik, hak ederek play-off’a çıktıklarını ve hedeflerinin de kesinlikle 1’inci Lige çıkmak olduğunu söyledi.
Çelik yaptığı açıklamada, “Kırşehir Belediyespor’umuz Bayburt deplasmanından galip gelip 3 puan ile ayrılınca ligin bitimine 2 hafta kala play-off heyecanı yaşamayı garantiledi. Öncelikle teknik ekibimizi oyuncularımızı gönülden tebrik ediyorum. Yüreklerine ayaklarına sağlık. Hak ettiğimiz play-off’ta olmak bizleri çok mutlu etti. Artık bu takıma şehrin çok daha fazla sahip çıkması gerekiyor. Lige çıkmak için bundan sonra mücadelenin yanı sıra maddi destek te son derece önem arz ediyor. 1’inci lige hiç bu kadar yakın olmamıştık. Bu işler çok kolay olmuyor. Yıllar sonra böylesine güzel bir başarı elde ettik. 1’inci Lig neden olmasın. Oyuncularımız, teknik ekip, yönetim, taraftarlarımız ve şehir birlikte hareket ederse bu başarı kaçınılmaz olacaktır. Son bir adım kaldı haydi şehir buradan geriye dönmeyelim. Şehrin çehresini değiştirme adına elimizi taşın altına bir kez koyalım. Bu başarılar kolay elde edilmiyor. Play-off oynadık kafi denilmesin. Hepinizi bu takıma en azından play-off yolunda destek olmaya çağırıyoruz. Artık kalan 2 maçımız formalite haline geldi. Fakat o 2 maçı da en iyi şekilde tamamlayıp ligi 2’nci sırada bitirmeyi hedefliyoruz. Pazar günü ligde sahamızda son kez karşılaşacağız ve rakibimiz Serik Belediyespor olacak. Serik Belediyespor’u da yenmek istiyoruz. İnşallah kalan 2 maçı da kazanır ve play-off öncesi büyük moral buluruz” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)