TFF 2’nci Lig Beyaz grubun 33’üncü haftasında Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Nazilli Belediyespor maçının hakemleri açıklandı.

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre 3 Nisan Pazar günü saat 14.00’da Ahi Stadyumunda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor, Nazilli Belediyespor maçını İstanbul bölgesinden İlker Yasin Avcı yönetecek

İlker hocanın maçtaki yardımcılıklarını ise Ali Uğurtan Demirbaş, Emrah Akkaya ve Sezer Yalçın yapacak. Hasan Uğurtan mücadelenin Gözlemciliğini, Batuhan Günşen ile Halit Uğurlu ise karşılaşmanın temsilcisi olarak atandı.

Kırşehir Belediyespor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşma dışında grupta birbirinden zorlu 7 maç daha oynanacak.

Grubumuzda Pazar günü oynanacak maçların hakemleri şöyle:

Erzincanspor-Pazarspor (Süleyman Bahadır, Serdar İla, Oğuzhan Yiğit Karpuz, Emre Korkmaz)1922 Konyaspor-Amedspor (Tarık Güldal, Mücahit Değermenci, Şenol Bektaş, Deniz Kükrek), Uşakspor-Ankara Demirspor (Batuhan Kolak, Buğur Han Güler, Muhammet Oğuzhan Öztaş, Mustafa Aydın), Tarsus İdmanyurdu-Kırklarelispor (Süleyman Soyutürk, Ramazan Ufuk Avdaş, Oğuzhan Yazır, Mehmet Güngör), Akhisarspor-Karacabey Belediyespor (Yunus Dursun, Muhammed Yıldız, Burak Sami Şad, Sercan Karaca), Ispartaspor-Şanlıurfaspor (Safa Yılmaz, Samet Özkul, Efe Kurtuluş, Tolga Akbaba), Pendikspor-Eskişehirspor (İlker Yasin Avcı, Ali Uğurtan Demirtaş, Emrah Akkaya, Sezer Yalçın) (HABER: SALİH GÜNER)