TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde 7 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Son 7 maçından 3 puan çıkaramayan ve play-off umutlarını bitiren Kırşehir Belediyespor, ligin 33’üncü haftasında kendi sahasında Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

36 puanla 12. Sırada yer alan Kırşehir Belediyespor, Nazilli maçına 3 puan gözüyle bakıyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizin galibiyetten başka çaresi yok. Hem 7 maçtır üzdüğü taraftarlarının gönlünü almak hem de alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmak adına çok önemli bir maça çıkıyor.

Nazilli Belediyespor maçı öncesi bir açıklama yapan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca,  ligde geldikleri durumun farkına varıp Nazilli maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini belirti.

Kırşehir Belediyespor’da kritik dönemeç. Bundan 2 ay öncesine kadar Play-Off’ta söz sahibi olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, şuan düşme hattıyla sadece 7 puan olması camiada mutsuzluğa sebep oldu.

Teknik Direktör Hakan Karaca zorlu maç öncesi yaptığı açıklamada, “Ligde zor günler geçiriyoruz. Kolay değil 7 maçtır galibiyet yüzü göremiyoruz. Buda bizleri çok üzüyor. 7 maçta en az 4’ünü kazanacak futbol sergileyip son vuruşlarda etkisiz kaldık ve maalesef böyle skorla ortaya çıktı. Taraftarlarımızı üzdük. Onların gerçekten bizlerle büyük hayalleri vardı. Onları büyük hayal kırıklığına uğrattığımız içinde ayrıca üzgünüz. Öyle bir tabloyla karşı karşıya kaldık ki Play-Off’la 8, düşme hattıyla 7 puan fark var. Durumun ciddiyetindeyiz. Şuan sadece Nazilli Belediyespor maçını düşünüyoruz. Bu maçı olarak kötü gidişatımız bir nebze olsun son vermeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Play-Off ile 8 puan fark olan, bu karşılık düşme hattında yer alan takımlarla da 7 puan olan Kırşehir Belediyespor, kalan 6 maçın 5’ini kazanmak istiyor. İşte bu serinin başlangıcı olarak Nazilli Belediyespor maçını gören yeşil-beyazlı temsilcimiz, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Aksi bir durumda ligde düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

Kırşehir Belediyespor ile Nazilli Belediyespor arasındaki mücadele Pazar günü saat 14.00’da Ahi Stadyumunda oynanacak. Hatırlanacağı gibi bu iki takım arasında oynanan sezonun ilk maçını Nazilli Belediyespor 2-1 kazanmıştı. (HABER: SALİH GÜNER)