Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere:

“Müthiş bir 9 hafta bizi bekliyor”

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta deplasmanda Sakaryaspor’la berabere kalan Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, aldıkları 1 puanın kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.
Deplasmanda Sakaryaspor’la 1-1 berabere kalan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, puan kaybı yaşadıkları için üzgün olduklarını söyledi.
Ercüment Coşkundere, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk yarısında hızlı ataklarla oyunu çevirmeye çalıştıklarını, ikinci yarı oyuncu değişikleriyle sonuca gitmek istediklerini söyledi.
İlk yarı orta saha mücadele şeklinde geçtiğini fakat 2’nci yarı galibiyeti arzulayan tarafların kendileri olduğunu söyleyen yeşil-beyazlıların hocası, “Sakaryaspor bu ligin gerçekten güçlü ekiplerinden biri. Son haftalarda iyi futbol sergileyip, iyi futbolunu da skora yansıtıyorlar. Bizlerde iyi bir ekip olduk ve son 2 karşılaşmamızı kazanarak buraya büyük bir moralle geldik. Maça gelecek olursak, ilk yarı farklı, 2’nci yarı daha farklı bir müsabaka oynadık. İlk yarı topa rakip daha fazla sahip olsa da birkaç pozisyonumuzu golle sonuçlandırmış olsaydık daha farklı bir maç oynamış olurduk. İlk yarı yediğimiz golle soyunma odasına 1-0 mağlup girdik. 2’nci yarı daha istekli topa daha fazla sahip olan ve galibiyeti isteyen taraf bizdik. İyi oyunumuzu devam ettirdiğimiz dakikada penaltı atışı kazandık ve maalesef geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine penaltı atışından yararlanamadık. Penaltıdan sonra birkaç dakika oyun disiplininden kopar gibi olsak ta geri dönüşü harika oldu ve maçın uzatmalarında Furkan ile beraberliği yakalayıp çok önemli 1 puanı hanemize yazdırdık. İkinci yarıda oynadığımız futbolla, 3 puanı kaçırdık. Müthiş bir 9 hafta bizi bekliyor. Ligde play-off’a kalma adına ve kendimizi üst sıralara atma adına daha çok mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu maç, buna örnek oldu. İnşallah bundan sonraki maçlarda da bu mücadeleyi sergileriz'' dedi.  (HABER: SALİH GÜNER)