Kırşehir Belediyespor’un Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Han Torun:

“Mütevazi bir kadro ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’ni Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Han Torun, gazetemize açıklamalarda bulunurken, takım olarak iyi yolda olduklarını ve sezon sonu bir üst lige çıkmak istediklerini belirtti.
Pandemiden tüm spor kulüplerinin olduğu gibi Kırşehir Belediyespor’un da çok etkilendiğini, gelirlerinin düştüğünü, ama bütün bunlara rağmen ligte başarıyla ilerlediklerini ifade eden Çağatay Han Torun, açtıkları SMS kampanyasına herkesin destek vermesini istedi. 
Taraftardan yoksun futbolun tadının olmadığını, pandeminin en kısa sürede bertaraf edilerek taraftarlara kavuşmaşı arzuladıklarını belirten Kırşehir Belediyespor’un Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Han Torun, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Gerçekten sorumluluğumuzun farkındayız. Bu doğrultuda da elimizden gelenin en iyisini yaparak memleketimizin gururu olan Kırşehir Belediyespor’un her zaman yanındayız, yanında da olmaya devam edeceğiz. Sezon başında yönetim kurulu arkadaşlarımız ile bir araya gelerek hem takımımız adına hem de şehrimizin marka değeri adına hedefler koyduk. Tabi ki büyük takımın her zaman büyük hedefleri olur. Hedeflerimiz doğrultusunda bütçemizi de aşmayarak mütevazi bir kadro ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Futbol sektörünün de içinde bulunduğu olumsuz ekonomik faktörler takımımızı da bir o kadar olumsuz etkilemektedir. Bu sene taraftarlarımızdan hem maddi hem de manevi anlamda destek alamıyoruz. Bu bizleri gerçekten olumsuz yönde etkiliyor. Pandemi sürecinde tribünlere maalesef taraflarımız gelemiyor ve 12’nci adamdan yoksun olarak çıkıyoruz. Yanlarımızda olamasalar da sosyal medya hesaplarından yapılan yorumlar ve paylaşımlarından ötürü her zaman varlıklarını hissettik. İnşallah bu pandemi süreci en kısa zaman biter de o coşkulu taraftarlarımızı tribünden görürüz” açıklamasında bulundu.
Oldukça zor ve sıkıntılı günler geçirdiklerini Belediyenin takıma büyük desteği olduğunu fakat daha fazla destek arayışlarına devam ettiklerini söyleyen Kırşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Han Torun, “Gerçekten şuanda takıma iş dünyasından yeteri kadar destek alamıyoruz. Belediye bize büyük destek vermekte ama bu yeterli olmamaktadır. Herkesi bu şehrin tek takımına sahip çıkmaya bekliyoruz. Tüm iş dünyamızdan ve taraftarlarımızdan imkânları doğrultusunda destek bekliyoruz. Sözlerimin başında da belirttiğim gibi ne yazık ki taraftarlarımızdan da maddi anlamda destek alamadık. Bizler sosyal medya üzerinde SMS kampanyası başlattık. Elinde imkân olanları bu SMS kampanyasına destek vermelerini bekliyoruz. Destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)