Kırşehir’de Türk Ocağı Reisliği görevinde bulunan, Kırşehirspor’un başkanlığı ile futbol şube sorumluluğunu yürüten ve halen Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Mustafa Kılınç Kırşehir Belediyespor Kulübü yöneticilerini Isparta’ta ağırlayarak misafirperverliğini gösterdi. 
Kırşehir’de görev yaptığı yılları ve dostlarını unutmadığını gösteren Mustafa Kılınç, Ispartaspor maçına giden Kırşehir Belediyespor’u yalnız bırakmadı ve kulüp yöneticilerinden As Başkanı Çağatay Han Torun ile bir araya geldi. 
Son yıllarda TFF 2. Lig’te başarıyla mücadele eden Kırşehir Belediyespor’la ve yeşil-beyazlı ekibe yönetici olarak hizmet veren hemşehrileriyle gurur duyduğunu ifade eden Mustafa Kılınç, “Kırşehir benim ikinci memleketim. Bugün memleketim Burdur’da olsam da Kırşehir’den ve Kırşehirli hemşehrilerimden asla kopmadım. Kırşehir Belediyespor’un son yıllarda futbolda elde ettiği başarılar her türlü takdire şayandır. Yeşil-beyazlı kulübe hizmet veren, katkı sunan yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Yıllarca baştan ayağa her kademesinde görev yaptığım Kırşehirspor’umun maçında idik. Bugün takımımızı her türlü yokluğa, problemlere rağmen başarılı bir şekilde yöneten kardeşlerimle beraberdim. Kulüp Başkanımız Mustafa Bulut, Yönetim Kurulu üyeleri Çağatay Han Torun, Mehmet Işık, Battal Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Efsane kaptan Sinan Özdoğan, kulüp doktorumuz Dr. Gündüz Yücesan, Kenan Yanık’la da hasret giderdik. Sağ olsunlar, var olsunlar. Kırşehirsporuma başarılar diliyorum.  İnşallah bu sezon daha başarılı olur ve TFF 1. Lig’e yükselir ve Kırşehirimizi daha üst lig liglerde başarıyla temsil eder ve kalıcı olur” dedi.
Kendilerine örnek bir misafirperverlik gösteren Mustafa Kılınç’a teşekkür ederek As Başkan Çağatay Han Torun ise “Kırşehir’de uzun yıllar birlikte çalıştığımız, dava arkadaşım, kıymetli ağabeyim Mustafa Kılınç hocama Isparta'da bize verdiği desteğe ve nazik hediyesi için teşekkür ederim” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)