SON iki sezondur Kırşehir Belediyespor'da yeşil-beyazlı formayı giyen Murat Şimşek, 3. Lig ekiplerinden Kocaelispor'la anlaştı.
24 taşındaki defans oyuncusu Murat Şimşek, yeşil-beyazlı ekibimizde fazla forma şansı bulamayınca, Kırşehir Belediyespor yöneticileri ile biraraya gelerek, kulüpten ayrılmak istediğini açıkladı.
Yapılan anlaşma ile Kırşehir Belediyespor'dan ayrılmasına izin verilen Murat Şimşek’in geçen sezon Kırşehir Belediyespor'un başında olan ve takımın şampiyon olmasında büyük emeği geçen Teknik Direktör Selahaddin Dinçel'in çalıştırdığı 3. Lig ekiplerinden Kocaelispor'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.
MURAT ŞİMŞEK KİMDİR?
1995 Isparta doğumlu olan Murat Şimşek, futbola Alanya Belediye altyapısında başladı. Ardından Alanyaspor, Erzincanspor, Bingölspor ve İnegölspor formaları giyen Murat Şimşek, geçen sezon Kırşehir Belediyespor'a transfer oldu ve şampiyonluk yaşadı.
Murat Şimşek, Kırşehir Belediyespor formasıyla bu sezon 2. Lig'de 6, Türkiye Kupası'nda ise 1 maça çıktı. (HABER: SALİH GÜNER)