STAD: Bağbaşı Tesisi (Çim Saha)
HAKEMLER: Osman Köksaldı**, Murat Yağlı**, Rıfat Yusuf Bahadır**
DÖRDÜNCÜ HAKEM: Orhan Mert Nuransoy*
GÖZLEMCİ: Özgür Sağkal
YEDİGÜLSPOR: İlyas Tekeli*, Barış Demir*, Doğan Kıran*, Yunus Emre Yılmaz*, Yusuf Durmuş*, Azat Uysal*, Yunus Atasoy*, Koray Aydın*, Metin Bıçakçı*, Yunus Yılmaz*, Bektaş Atkan*
YEDEKLER: Mehmet Bıçakçı, Muhammed Akyüz, Mustafa Çoban, Mehmet Kayakıran
YÖNETİCİ: Selman Atuğ
MUCURSPOR: Bektaş Beyazıt** (Ömer Osman Erkal*), Sadık Hüseyin Yıldırım**, Cezayir Tunç**, Ömer Demiryol***, Hasan Eren**, İbrahim Traore**, Ali Çağlayan**, Amadou Toismani Soumano**, Mehmet Seçen**, Kürşat Yağız**, Murat Çağlar**
YEDEKLER: Altan Yıldız, Melih Akyıldız, Onur Gülderen, Ali Fırat Işık, Vedat Demir, Osman Canlıer
ANTRENÖR: Sıtkı Zafer Özbek
GOLLER: Dk.12-38-75-82 Ömer Demiryol, Dk.86 İbrahim Traore (Mucurspor), Dk.88 Yunus Atasoy (Yedigülspor)
HABER: SALİH GÜNER

Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nin 2’nci haftasının kapanış maçında şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Mucurspor Bağbaşı Stadın’nda karşı karşıya geldiği ligin güçlü ekiplerinden Yedigülspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek liderliğini sürdürdü.
Geçtiğimiz hafta sahasında ligin güçlü ekiplerinden Yeşil Kamanspor’u tek golle geçen Mucurspor, ligin 2’nci maçında ise ilk maçını galibiyetle tamamlayan Yedigülspor ile karşı karşıya geldi.
Pazar günü Bağbaşı Tesisinde bulunan çim sahada oynanan ve Osman Köksaldı’nın yönettiği maça etkili başlayan Mucurspor karşılaşmanın henüz 12’nci dakikasında Ömer Demiryol’un golüyle 1-0 öne geçti.
Erken gelen galibiyet golünün ardından ataklarını sıklaştıran Mucurspor 38’inci dakikada tekrar Ömer Demiryol’un golüyle skoru 2-0 yaptı.
Karşılaşmanın ilk yarısını Mucurspor Ömer’in golleriyle 2-0 tamamladı.
İkinci yarıda da etkili ve sabırlı oyununu devam ettiren Mucurspor’da Ömer Ömer Demiryol 5’inci dakikada kendisinin ve takımın 3’üncü golünü atarak skoru 3-0 yaparken, 82’nci dakikada ise bir kez daha sahneye çıkarak 4’üncü kez Yedigülspor ağlarına meşin yuvarlağı göndererek skoru 4-0 yaptı.
Mücadelenin 86’ncı dakikasında ise bu kez sahneye çıkan İbrahim Traore skoru 5-0 yaparken, Yedigülspor’da maçın tek sayısını ise 89’uncu dakikada Yunus Atasoy’dan geldi.
Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Mucurspor deplasmanda karşılaştığı Yedigülspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek Kamanspor galibiyetinin ardından puanını 6’ya çıkararak 2’nci haftayı da lider olarak tamamladı.
Mucurspor Ligin 3’üncü haftasında Özbağspor ile, Yedigüspor ise Yeşil Kamanspor ile karşılaşacak.