Kırşehir Birinci Amatör Küme 2 maçla başladı

MUCURSPOR VE YEDİGÜLSPOR HAFTAYI 3 PUANLA KAPATTI

STAD: İlçe Stadyumu/Mucur
HAKEMLER: Osman Köksaldı**, Abdurrahman Atabay**, Murat**
MUCURSPOR: Bektaş Beyazıt**, Sadık Hüseyin Yıldırım**, Cezayir Tunç**, Fırat Çulcu**, Hasan Eren**, İbrahim Traore**, Ali Çağlayan**, Toumani**, Melih Akyıldız**, Kürşat Yağız**, Murat Çağlar***
YEDEKLER: Ömer Osman Erkal, Onur Gülderen, Vedat Demir, Osman Canlıer, Mehmet Seçen, Ömer Demiryol, Altan Yıldız
ANTRENÖR: Zafer Özbek
YEŞİL KAMANSPOR: Hakan Kaya**, Abdulbaki Ceylan**, Yusuf Esen**, Hidayet Aslan**, Sefacan Doğanay Ulubaş**, Ozan Efe**, Gürkan Alkan**, Gökhan Tapan**, Semih Çiftçi**, Zafer Yıldız**
YEDEKLER: Mert Hangül, Latif Bayram, Mehmet Kaya, Alican Kurt, Mehmetcan Kara, Tolga Karaemir
ANTRENÖR: Yahya Ulaş
GOL: Dk.2 Murat Çağlar (Mucurspor)
(HABER: SALİH GÜNER

TARİHİNİN en kötü Amatör Küme futbol sezonunu yaşayan ve 4 takımla oynanarak 81 ilde en az amatör küme takımıyla sezona başlayan Kırşehir’de Cumartesi ve Pazar günü oynanan tek karşılaşmayla sezon başladı.
Cumartesi günü Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nin açılış maçında şampiyonluğun iki güçlü adayı Mucurspor sahasında Yeşil Kamanspor’u konuk etti. Sezon açılış maçını Osman Köksaldı, Abdurrahman Atabay ve Murat Yağlı hakem triyosu yönetti.
Cumartesi günü Mucur İlçe Stadyumunda oynanan maça Mucurspor etkili başladı. Mücadelenin henüz 2’nci dakikasında yeni transferi golcüsü Murat Çağlar’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.
Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen maçın ilk yarısını Mucurspor 1-0 önde tamamladı.
Maçın ikinci yarısında kıran kırana geçerken, Mucurspor ile Kamanspor ikinci yarıdaki girdikleri pozisyonları golle sonuçlandıramadı ve karşılaşmayı Mucurspor, 2’nci dakikada Murat Çağlar’ın golüyle 1-0 kazanarak lige 3 puanla başladı.
YEDİGÜL HARİKA BAŞLADI
Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nin kapanış maçında ligimizin yeni takımlarından Yedigülspor ile Yeşil Özbağspor karşılaştı. Maçı ilk yarıda bulduğu gollerle Yedigülspor 6-0 kazandı.
Pazar günü Abrurahman Atabay’ın yönettiği maçın ilk yarısını Azat (2), Emre (2), Metin ve Mehmet’in golleriyle 6-0 önde tamamlayan Yedigülspor, ikinci yarıda ise rahat bir oyun sergilerken, maçı ilk yarıda attığı gollerle 6-0 kazanıp ilk haftayı lider olarak tamamladı.
2.HAFTANIN MAÇLARI
Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde 2.hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Ligin 2’nci haftasının açılış maçında saat 13.00’te Kaman İlçe Stadyumunda Yeşil Kamanspor ile Yeşil Özbağspor karşılaşırken, Pazar günü ise Yedigülspor ile Mucurspor saat 13.00’te Bağbaşı Stadyumunda karşılaşacak.