BAL 6’ncı grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Mucurgücüspor, sezonu Nevşehir’de Suvermez Kapadokyaspor karşısında açacak.
2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig'de 80 ilden 14'er takımın yer aldığı 14 grupta toplam 196 takım mücadele verecek.
Altı ve daha fazla takımla temsil edilen Ankara, Bursa İstanbul, İzmir ve Kocaeli illeri takımlarının hangi gruplarda yer alacaklarının kurası kendi illerinde düzenlenen kura çekimleri ile belirlendi. İstanbul 5 (beş), Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli takımları 2 (iki) ayrı grupta yer aldı.
Grup müsabakaları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan 14 takımın karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, 9 takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. BAL müsabakaları 01-02 Ekim 2022 tarihlerinde başlayacak.
İLK HAFTANIN MAÇLARI: Suvermez Kapadokyaspor-Mucurgücüspor, Eskil Belediyespor-Sincan Belediyespor, Niğde Belediyespor-Yahşihanspor, Hacılar Erciyesspor-Osmancık Belediyespor, Yozgatspor-Yozgat Belediyesi Bozokspor, Talasgücüspor-Develispor, Ankara TKİ-Başkent Şafakspor
İŞTE MUCURGÜCÜSPOR’UN İLK YARI FİKSTÜRÜ
1.HAFTA: Suvervmez Kapadokyaspor-Mucurgücüspor
2.HAFTA: Mucurgücüspor-Talasgücü Belediyespor
3.HAFTA: Yozgatspor-Mucurgücüspor
4.HAFTA: Mucurgücüspor-Hacılar Erciyesspor
5.HAFTA: Niğde Belediyespor-Mucurgücüspor
6.HAFTA: Mucurgücüspor-Sincan Belediyespor
7.HAFTA: Yahşihanspor-Mucurgücüspor
8.HAFTA: Mucurgücüspor-Osmancık Belediyespor
9.HAFTA: Yozgat Belediyesi Bozokspor-Mucurgücüspor
10.HAFTA: Mucurgücüspor-Develigücüspor
11.HAFTA: Eskil Belediyespor-Mucurgücüspor
12.HAFTA: Başkent Şafakspor-Mucurgücüspor 
13.HAFTA: Mucurgücüspor-Ankara TKİ
    Bu arada Mucurgücü Spor Kulüp Başkanı Cahit Gürses, “Mucurgücü Spor Kulübü olarak 2022-2023 sezonunda BAL’da ilimizi ve ilçemizi temsil edeceğiz. Spor Kulübü olarak özellikle ilçemizde gençlerimizin spor yapmalarına olarak sağlamak amacı ile birçok faaliyetlerde bulunuyoruz. Bizler için alt yapı çok önemlidir. Bu kapsamda alt yapı faaliyetlerimiz devam etmektedir” dedi.
BAL’da Kırşehir ve Mucur’u en iyi şekilde temsil etmek için maddi desteğe ihtiyaçları bulunduğu belirten Başkan Cahit Gürses, “Kulübümüz bu sezon BAL’da mücadele edeceğinden dolayı daha çok maddi kaynağa ihtiyacımız vardır. Maddi kaynak bulmak için görüşmelerimiz olmuştur ancak olumlu sonuçlanmamıştır. Maalesef ilçemizde o heyecan yoktur. Sponsorluk kampanyası başlatılmış ancak bugüne kadar her hangi bir kurum ve kuruluşta olumlu sonuç alınamamıştır. Destek amaçlı forma kampanyası başlatılmış ancak o da şuan için istenilen düzeyde değildir. Komşu illerimizin BAL da temsil edecek takımlarına baktığımızda her türlü manevi ve maddi desteği çok rahat bir şekilde bulmaktadırlar. Bizler ise bırakın desteği verilen sözler de yerine getirilmemektedir. Bizler saygıdan ve iyi niyetli yaklaşımlarımızdan dolayı bugüne kadar her hangi bir eleştiri paylaşımı yapmadık. Ancak ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek daha güçlü olmak için ilçe olarak il olarak tek yürek olmalıyız. Şuan için tüm yük bir iki kişinin üzerindedir. Bu şekilde temsil etmek ve başarı elde etmek maalesef çok zordur. Hatta imkansızdır. Daha güçlü ve daha iyi temsil etmek için her kesimin az ve çok maddi veya manevi olarak desteğine ihtiyacımız vardır. Herkesin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var. İnşallah lige en iyi şekilde başlamak için her türlü çalışmayı yapıyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)