Kırşehir Birinci Amatör Küme takımlarından Mucurgücü Spor Kulübü, genç bir kadro kurmak için bugün futbolcu seçmesi yapılıyor.
2021-2022 sezonuna saha çalışmalarına yapılan futbolcu seçmeleri sonucunda başlanacağını belirten Mucurgücü Spor Kulübü Başkanı Cahit Gürses, yapılacak seçmelere bütün Mucurlu gençleri davet etti. 
Yönetim Kurulunun aldığı karar ile bu sene A takımlarının Mucurlu gençlerden oluşturacaklarını belirten Cahit Gürses, “Bu nedenle 13.11.2021 Cumartesi günü saat 14.00 de Mucur ilçe stadında futbolcu seçmesi yapılacaktır. Seçmelere 2004 ve üzeri doğumlu Mucurlu Genç futbolcu kardeşlerimiz katılacaklardır. Mucur Gücü Spor Kulübü ailesine katılmak isteyen Mucur Gençlerimizi Cumartesi günü yapılacak seçmelere davet ediyoruz. 
Bu yılda geçen yıldan daha fazla Mucurlu genç futbolcu havuzu ile lige başlama kararı alan yönetimimiz bu doğrultuda Türk futboluna genç yetenekleri kazandırıp hayalleri olan gençlerimize merdiven görevi üstlenip onların hayal ettiği platformlarda kendilerini gösterme adına onlara büyük fırsatlar sunmak üzere bu yıl takımımız tamamen gençleşmiş ve Mucurlu olan genç futbolcular ile Amatör Lig'te mücadele edecektir” dedi.  (HABER: SALİH GÜNER)