Antrenör Erol Kaya, hedeflerinin BAL’da mücadele etmek olduğunu açıkladı

Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından olan ve ligte şampiyonluk hedefleyen Mucurspor yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Kırmızı-yeşilli Mucurgücüspor sezonun 2’nci hazırlık maçında sahasında Nevşehir Hacıbektaş Gücü konuk etti. Mücadeleyi konuk ekip Hacıbektaş 5-1’lik skorla kazandı.

Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi’nin 2022 sezonun başlamasına sayılı günler kala yeni sezon öncesi hedeflerini Bölgesel Amatör Ligi olarak belirleyen Mucurgücü, sezonu erken açarken yaptığı özel karşılaşmalarla da hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Sezonun ilk hazırlık maçında deplasmanda Nevşehir ekiplerinden Hacıbektaş Gücü ile yapan Mucurspor rakibini 6-4 mağlup ederken, aynı takımla bu kez Pazar günü Mucur İlçe Stadyumunda karşılaştı. Mücadeleyi 5-1’lik skorla Hacıbektaş Gücü kazandı.

ANTRENÖR KAYA: “HEDEFİMİZ BAL”

Kırşehir 1’inci Amatör Küme ekiplerinden Mucurgücü’nün Antrenör Erol Kaya, Hacıbektaş ile yapılaN özel karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Kaya, hazırlıkları devam ettiği ve hedeflerinin BAL’da mücadele etmek olduğunu söyledi.

Antrenör Erol Kaya, hazırlık maçlarının eksiklikleri görmesi açısından önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Önümüzde uzun bir hazırlık dönemi var. Kamp çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Hazırlık maçları yaparak eksikliklerimizi, çalışmamız gereken noktaları tespit ediyoruz. Futbolcularımızın istek ve gayretinden memnunum. Hedefimiz, taraftarımıza iyi bir futbol izletmek. Bize destek veren başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum.”

Hedeflerinin kesinlikle Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etmek olduğunu vurgulayan Antrenör Erol Kaya, “Lig hazırlıklarımız devam ediyor. Bu doğrultuda başkanımız ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek hedeflerimiz hakkındda fikir alışverişinde bulunduk. Tabiki ilk hedefimiz öncelikle alt yapısı sağlam, tesisleşme konusunda sıkıntı yaşamayan bir takım olmak. Bu hedeflerimizin yanında da Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyon olup seneye Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etmeyi çok istiyoruz. Mucurgücü olarak Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek yapıya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bizler bu kulübün başında yer alırken Mucur gençliğine örnek sporcular yetiştirmekti. Çok şükür bunu başardık. Alt yapımızda yüzlerce oyuncumuz var. Bu oyunculara futbolu sevdirip onları da spor dünyasının içine dahil etmek için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah yeni sezon başta Mucurgücü olmak üzere katılan tüm takımlara hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu arada Mucurgücüspor Kulübü de takımın son durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Mucurgücü’nün tarihi bir isme sahip olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 “Mucurgücü ismi birçoğumuz için çok farklı anlamları vardır. Dedelerimizin, babalarımızın, abilerimizin ve bizlerin hayalidir. 1953 yılında kurulduğu günden günümüze kadar kimler geldi geçti. Belli bir dönem maalesef destek göremediği için kapanma durumuna gelmiş ve kapanmıştır. Rahmetli Haluk Türkoğlu ve kurucu üyelerimiz öndeliğinden yeniden takım kurulmuş ve bugüne kadar ismi Mucur Spor olarak Mucur da eski günlere tekrar dönme çabası içerisine girmiştir. Ama artık zaman çok değişmiş hem çocuklarımızı, gençlerimizi bu alana çekmek çok zorlaşmış hem de destek bulmak zorlaşmıştır. Haluk başkanımızın vefatı ile bir çıkmaza giren takımımız acaba fesih mi olunacak korkusu içerine girmiştir. Mevcut yönetim kurulumuz ile görüşmeler yapmış ve devam kararı alınmıştır. Yönetim kurulu başkanlığına da sayın Cahit Gürses getirilmiştir. Yine yönetim kurulu üyelerimizle görüşmeleri sonrası eğer şartlar uygunsa Mucur spor kulübünün ismi Mucurgücü Spor Kulübü olarak değişmesine karar verilmiştir. Hem dernekler masası ile hem de TFF ile görüşülmüş ve Mucur Gücü isminin kullanılmasında bir sakınca olmadığı bildirilmesi üzerine eski maziye ve yine o heyecanı yakalamak için kulübümüzün ismi Mucurgücü olarak değiştirdik. Dedelerimizin, amcalarımızın, abilerimizin bugünkü sohbetlerin de nasıl 30 40 yıl önceki Mucurgücü hatıraları şuan o günkü heyecanı ile anlatılıyorsa bizler tekrar o havayı yakalamak için böyle bir girişim içerisine girdik. Tarihi ve hepimizin bir anısı olan Mucur Gücü ismini tekrar yaşatmak için kulübümüzün ismini Mucurgücü olarak değiştirilmiştir. Ancak rahmetli Haluk başkanımızın izinden giderek öncelikle kulübümüz. Mucur gençlerine hizmet edecektir.” (HABER: SALİH GÜNER)