STADYUM: İlçe Stadyumu (Mucur)

HAKEMLER: Abdurrahman Atabay**, Murat Yağlı**, Osman Köksaldı**

GÖZLEMCİ: Halil Koyuncu

MUCURGÜCÜSPOR: Bektaş Beyazıt** (Osman Akın), Süleyman Yeşilmen**, Orhan Uzun**, Osman Canlıer**, Şevki Umut Çelikçi**, Umut Tunç**, Kerem Sefa Demir**, Beytullah Kutlu**, Hayrettin Dağlı**, Ali Şimşek**, Burak Can Yılmaz**

YEDEKLER: Mehmet Gürses, Ahmet Torun, Berkay Bozkuş, Birkan Öztaş, Cvedat Demir, Ali Ünal, Onur Gülderen

ANTRENÖR: Erol Kaya

KAMAN CEVİZSPOR: Mert Hangül*, Özgün Talas*, Tolga Karaemir*, Süleyman Şimşek*, Tuncay Özaslan*, Aydoğan Özdemir*, Kağan Piri*, Ahmet Tıraş*, Aşır Atar*, Tolga Çelik*, Metin Sungur*

YEDEKLER: Sefa Sağlam, Mustafa Doğan, Aydın Duman, Can Fikirli

ANTRENÖR: Gencay Çavuş

GOLLER: Dk.12 Kerem, Dk.19p Süleyman, Dk.36-62 Burak, Dk.72 Ali, Dk.83 Hayrettin, Dk.88 Berkay (Mucurgücüspor)

(Haber: Salih GÜNER)

Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Mucurgücüspor, kendi sahasında konuk ettiği maçta Kaman Cevizspor’u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. Yeşil-kırmızılı ekip gelecek hafta deplasmanda karşılaşacağı maçta 40 Şehirgücüspor’la berabere kalması halinde bile şampiyon olacak.

Ligde namağlup yoluna devam eden Mucurgücüspor, ligin 9’uncu haftasında Kaman ekibi Cevizspor’la karşı karşıya geldi. Mucur İlçe Stadyumunda oynanan ve Abdurrahman Atabay, Osman Köksaldı, Murat Yağlı hakem triyosunun yönettiği maça etkili başlayan Mucurspor ilk devreyi Kerem, Süleyman ve Burak’ın golleriyle 4-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 2’nci yarısında da etkili futbolunu sergileyen Mucurgücüspor, Burak, Ali, Hayrettin ve Berkay’ın golleriyle mücadeleden 8-0 galip ayrılarak puanını 21 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Mucurgücüspor, sezonun son maçında Bağbaşı Tesisinde en yakın rakibi 40 Şehirgücü ile karşı karşıya gelecek. Mucur ekibinin sahadan galibiyet ve beraberlikle ayrılması durumunda şampiyon olacak ve BAL’da ligde kalan takımla Play-Out maçı oynayacak.