Kırmızı-yeşilliler U18'den sonra U14 Gençler Ligi’nde ipi göğüsleyen ekip oldu...

MUCURGÜCÜ ŞAMPİYON

STADYUM: 2 Nolu Sentetik (Kırşehir)

HAKEMLER: Osman Köksaldı, Murat Yağlı, Mustafa Sarısakal

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Göktüğ Sağır, Mustafa, Haydar, İsmail, Cebrail Köse, Mehmet, Arda Kurt, Yasin Güneş, Erdinç Kaya, Ayberk, Yekta, Kaan Sarı, Diyar, Fatih, Sefa, Eymen

ANTRENÖR: Halit Kılıç

MUCURGÜCÜ: Ramazan Yiğit, Yusuf, Muhammed Efe, Ali Ünsal, Emirhan, Kadir, Hüseyin, Mert, Metehan, Mehmet, Hasan Eren, Sefa, Abdullah, Şahin

ANTRENÖR: Serkan Kartal

GOLLER: Dk.44p Metehan, Dk.58 Berat (Mucurgücü)

(HABER: SALİH GÜNER)

KIRŞEHİR’DE Büyük heyecan ve çekişme içinde geçen U14 Gençler Ligi’nde Mucurgücüspor, güçlü rakibi Kırşehir Belediyespor’u 2’nci yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve şampiyon oldu.

5 takımın katılımı ile oynanan U14’te şampiyon belli oldu. Son haftaya büyük bir avantajla giren Mucur ekibi bu şansını iyi kullanarak Kırşehir Belediyespor’u 2 golle geçip 24 puanla İl şampiyonu olmayı başardı.

Salı günü 2 No’lu sentetik sahasında oynanan ve Osman Köksaldı, Murat Yağlı, Mustafa Sarısakal’ın yönettiği maçta her iki takım kontrollü futbol oynarken, buldukları pozisyonları golle sonuçlandıramayınca devre golsüz eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin 2’nci yarısına etkili başlayan Mucurgücüspor 44’üncü dakikada penaltı atışı kazandı. Topun başına Metehan geçti. Metehan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 1-0 yaptı.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Mucurgücüspor 58’inci dakikada Berat’ın uzaktan attığı golle skoru 2-0 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Mucurgücüspor güçlü rakibi Kırşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup etti ve u-18’den sonra U14 Gençler Kırşehir Futbol İl Şampiyonu olmayı başardı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyon olan Mucurgücüspor’a madalyalarını ve kupasını Kırşehir Futbol İl Temsilcisi Hakan Koçak verdi.

Törenin ardından şampiyonluk coşkusunu 2 No’lu futbol sahasında doyasıya yaşadılar.