Yeşil Kamanspor’u son dakikada attığı golle mağlup eden Mucurgücü adını BAL’a yazdırdı…

MUCURGÜCÜ BAL’DA…

STADYUM: Ahi Stadyumu (Kırşehir)

HAKEMLER: Kerim Çataklı**, Satılmış Furkan Demir**, Okan Taşköprü**

DÖRDÜNCÜ HAKEM: Cem Eray Eşmekaya*

YEŞİL KAMANSPOR: Süleyman Can Uğur*, Burak Geyikçi*, Görkem Çıtak*, Doğukan Gümüş*, Akın Aydın*, Tanju Akpolat*, Muhammed Ünal*, İbrahim Aktaş*, Göktuğ Aras*, Sefa Şenocak*, Oğuzhan Zel*

ANTRENÖR: Yahya Ünal.

MUCURGÜCÜSPOR: Bektaş Beyazıt**, Süleyman Yeşilmen***, Ali Ünal**, Osman**, Orhan**, Mehmet**, Umut**, Beytullah**, Kerem Safa Demir**, Hayrettin Dağlı**, Burak**

ANTRENÖR: Erol Kaya

GOLLER: Dk.21 Hayettin Dağlı, Dk.63, 90+4 Süleymen Yeşilmen (Mucurgücü), Dk.33 Hüseyin Akın, Dk.55 Doğukan Gümüş (Yeşil Kamanspor)

HABER: SALİH GÜNER

Kırşehir’i 2022-2023 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’te temsil edecek takımın belirlenmesi amacıyla Cumartesi günü Ahi Stadı’nda nefesleri kesen bir maç oynandı. İlimizi bu sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil eden Yeşil Kamanspor ile Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi’ni yenilgisiz şampiyon olarak tamamlayan Mucurgücüspor, Play-Out (BAL Baraj) maçında kozlarını paylaştı. Oldukça çekişmeli kıran kırana ve mücadele yönü yüksek bir karşılaşmaya sahne olan maçı Mucurgücü 3-2 kazandı ve BAL’a yükseldi.

Ahi Stadyumunda oynanan ve Kerim Çataklı, Satılmış Furkan Demir, Okan Taşköprü hakem triyosunun birlikte yönettiği maça oldukça etkili başlayan Mucurgücü 21’inci dakikada Hayrettin Dağlı’nın golüyle 1-0 öne geçti.

Bu gole Yeşil Kamanspor 33’üncü dakikada Hüseyin Akın ile cevap vererek skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Mücadelenin 2’nci yarısına etkili bir oyunla başlayan Yeşil Kamanspor 55’inci dakikada Doğukan Gümüş’ün golüyle skoru 2-1 yaptı.

2’nci yarının başında yediği şok golü üzerinden çabuk atan Mucurgücü, 63’üncü dakikada savunmadan ileri çıkan Süleyman Yeşilmen’in golüyle durumu 2-2’ye getirdi.

İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Mucurgücü, 90+4’te penaltı atışı kazandı. Topun başına Süleyman geçti ve kaleciyi topu ayrı köşelere gönderdi ve skoru 3-2 yaptı.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Mucurgücü, güçlü rakibi Yeşil Kamanspor’u 3-2 yenerek gelecek sezon ilimizi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil etme hakkını kazandı.