İşte Kırşehir’in istediği birliktelik bu!...

Mucur’a 500 kişilik kapalı spor salonu

AK Parti Ankara Milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Hacı Turan ile AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin giriş ve çabaları sonucu Mucur ilçemize yapılacak 500 kişilik kapalı spor salonunun yapımına bu yıl sonunda, ya da gelecek yıl başında başlanacağı öğrenildi.
AK Parti Milletvekili Hacı Turan ve Mustafa Kendirli ile Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz Kırşehir ve Mucur'a yapılacak spor tesisleri hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz'i ziyaret ettiler.
Mucur ilçemizdeki Karayolları eski binası yerine yapılacak 500 kişilik kapalı spor salonunun Mucur'daki gençler için büyük ihtiyaç haline geldiğine vurgu yapan Hacı Turan ve Mustafa Kendirli, buraya yapılacak spor salonunun projelerinin hazır olduğunu bu yıl sonuna doğru ihale edilerek yapımına başlanacağını ve en kısa sürede tamamlanarak hizmete alınacağını söylediler.
Ankara Milletvekili hemşehrimiz Hacı Turan, ardından Kırşehir, Mucur ve Ankara'da devam eden ve yapılacak olan spor yatırımlarını görüşmek üzere, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Kırşehir’in bütün sorunlarına ve yapılacak her türlü yatırım için birlikte hareket etme kararı alan Milletvekilleri Hacı Turan ile Mustafa Kendirli’nin bu birlikteliğinin Kırşehir’in büyük yararına olacağı ifade edildi.
Bu arada Mucur ilçemizde yapılması kararlaştırılan Mucur Devlet Hastanesi’nin yatırım programına alındığı, Mayıs ya da Haziran ayında ihale edilerek bu yıl sonunda inşaatına başlanacağı bildirildi. (HABER: SALİH GÜNER)