TFF Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta Pazar günü önemli maçlar oynanacak.

BAL’da Kırşehir’i temsil eden ve kümede kalmak isteyen iki ekibimizirn rakipleri de oldukça güçlü. Yeşil Kamanspor deplasmanda Sorgun Belediyespor’la karşılaşırken, diğger temsilcimiz Mucur Yabanlıspor kendi sahasında ligin son sırasında yer alan Ankara DSİspor’u ağırlayacak.

Yeşil Kamanspor ile Yabanlıspor kazanmaktan başka çareleri yok. Ligde topladığı 10 puanla 7’nci sırada yer alan Yeşil Kamanspor deplasmanda 20 puanla 5’inci sırada yer alan Sorgun Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Sorgun İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Ligde zor günler geçiren ve galibiyete hasret olan Yabanlıspor, ligde var olmak maçına çıkacak. Sarı-siyahlı temsilcimiz hem galibiyet hasretini sona erdirmek, hem de kazanarak ligde kalma şansını sürdürmek istiyor. Yabanlıspor ile Ankara DSİ arasındaki maç Pazar günü saat 14.00’te Mucur İlçe Stadyumda oynanacak.

Haftanın diğer maçlarında ise grupta topladığı 29 puanla lider durumda bulunan Ankara TKİ maç yapmadan bay olarak geçerken, 27 puanla 2’nci sırada bulunan Yozgatspor deplasmanda Osmancık Belediyespor’la, Keçiören Bağlumspor ise sahasında Çayıralan Esnafspor’la karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)