TFF Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü Grupta mücadele eden temsilcimiz Yabanlıspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Yozgat ekibi Sorgun Belediyespor’u konuk edecek. Saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşma Mucur İlçe Stadyumunda oynanacak.
Lige 4-0’lık Kamanspor galibiyeti ile müthiş bir giriş yaparak başlayan temsilcimiz Yabanlıspor, Ligin 2’nci haftasında deplasmanda 2 kez öne geçtiği maçta Ankara TKİ’yi elinden kaçırdı ve 3-3’lük skorla sahadan 1 puanla ayrıldı.
Ligde topladığı 4 puanla, Başkent temsilcisi Keçiören Bağlumspor ile zirveyi paylaşan sarı-siyahlı ekip, sahasında Sorgun’u eli boş gönderip zirvede söz sahibi olmanın planı içinde. 
Yabanlıspor’un Antrenörü Hüseyin Doğan, zorlu Sorgun Belediyespor maçı öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu. 
Doğan yaptığı açıklamada, Sorgun Belediyespor’un gücünü bildiklerini ve sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, “Lige 4-0’lık Yeşil Kamanspor’la başladık ve bu galibiyet bize büyük moral olmuştu. Ankara’da TKİ ile oynadığımız maçta hedefimiz 1 puanla dönmekti. Fakat oynadığımız oyun itibariyle 3 puanı kaçıran taraf olduk. Mücadelemiz ve liderliğimiz devam ediyor. Bu hafta zorlu bir karşılaşma bekliyor. Sorgun ligin güçlü ekiplerinden biri iyi bir oyun ortaya koyup taraftarlarımızla galibiyetin coşkusunu yaşamak istiyoruz” dedi.
14 Kasım Pazar günü oynanacak haftanın maç programı şöyle:
Yabanlıspor-Sorgun Belediyespor, Keçiören Bağlumspor-Osmancıkspor, Çayıralan Esnafspor-Yeşil Kamanspor, Ankara DSİ-Ankara TKİ, Yozgatspor (BAY)