Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi 5’inci bölge 3’üncü grupta mücadele eden 2 Kırşehir takımı Yabanlıspor ile Yeşil Kamanspor, Pazar günü Mucur İlçe Stadyumunda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Yabanlıspor 4-0 kazanırken, karşılaşmanın 50’nci dakikasında Kamanspor sahada 7 oyuncusu kalınca maçın hakemi oyunu 40 dakika kala bitirdi.
Yabanlıspor’dan lige harika başlangıç. Sarı-siyahlı ekip sahasında Yeşil Kamanspor’a acımadı ve 4-0’lık skorla sezona galibiyetle başladı.
Pazar günü Mucur İlçe Stadyumunda oynanan Mertcan Erölmez, Merve Özdemir ve Hakan Tunç triyosunun yönettiği maça etkili başladı ve henüz maçın 15’inci dakikasında Samet Demirel’in golüyle 1-0 öne geçti.
Erken gelen golün vermiş olduğu moralle ataklarını sıklaştıran Yabanlıspor, 25’inci dakikada Ozan Efe ile farkı 2’ye çıkardı.
Oyunda ve skorda üstünlüğünü eline alan sarı-siyahlı ekip 33’üncü dakikada Ömer ile skoru 3-0, 37’nci dakikada ise yine Samet’in ayağından bulduğu golle durumu 4-0 yaptı.
İlk yarıyı Yabanlıspor 4-0 önde tamamladı.
İlk yarıyı farklı skorda mağlup olarak tamamlayan Yeşil Kamanspor’da sakatlıklardan dolayı 7 kişinin sahada kalmasının ardından mücadelenin hakemi Mertcan Erölmez, mücadelenin kalan dakikalarını oynatmadı ve mücadele 4-0’lık skorla Yabanlıspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonucun ardından Yabanlıspor, lige galibiyetle başladı.
Yabanlıspor, Bölgesel Amatör Ligi’nin 2’nci haftasında deplasmanda Başkent ekibi Ankara TKİ ile karşı karşıya gelecek. Diğer temsilcimiz Yeşil Kamanspor ise evinde Ankara DSİ’yi konuk edecek. HABER: SALİH GÜNER