STADYUM: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEM: Murat Yağlı

MİNİK KRAMPONLAR: Erhan Emir Kendirli, Mert Efe Koca, Mustafa Sami Erdem, Alp Tuna Atik, Emirhan Durdu, Muhammed Arda Öncül, Arda Yılmaz, Eyüphan Şahin, Ömer Faruk Keskinkılıç, Yusuf Mutlu, Efe Yiğit Batıgün, Aytaç Burak Gürbüz, Mustafa Emin

ANTRENÖR: Mustafa Koçak-Sinan Güneş

40 ŞEHİRGÜCÜSPOR: Mustafa Adar Atçeken, Fatih Mahmutoğlu, Muhammed Erol Bülbül, Kerem Demirkıran, Şenol Dulkadir, Seyfi İlhan, Adnan Akif Bulduk, Ardıl Doğan, Ahmet Eren Deniz, Hüseyin Tuna, Bulut Baltacı, Asil Sezer, Mehmet Eren Gönen, Emir Kılıç

ANTRENÖR: Sercan Uğurlu-Ömer Demiryol

GOLLER: Dk.19 Mert Efe, Dk.34 Sami Erdem (Minik Krampolar)

(HABER: SALİH GÜNER)

U11 Gençler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Minik Krampolar 2’nci haftanın maçında karşılaştığı güçlü rakibi 40 Şehürgücüspor’u her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup edip şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Geçtiğimiz hafta Kırşehir Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek ilk haftanın lideri olan Minik Kramponlar, ilk haftanın bir diğer kazanan ekibi olan 40 Şehirgücüspor ile Perşembe günü 2 No’lu sentetik sahasında karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçen maçın 19’uncu dakikada son haftaların formda oyuncusu Mert Efe’nin attığı golle Minik Kramponları 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu golle 1-0 Minik Kramponların üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın 2’nci yarısına da etkili başlayan Minikler 34’üncü dakikada Sami Erdem ile skoru 2-0 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Minik Kramponlar, 40 Şehirgücüspor’u maçın her iki yarısında attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve puanını 6 yapıp zirvede tek başına kalıp 2’nci haftayıda lider olarak tamamladı.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

U-12’de Gençlikspor siftah yaptı: 2-1

STADYUM: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEM: Murat Yağlı

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Umut Taşçı, Ali Taha Erdoğan, Enes Tuğra, Süleyman Efe, Hasan Mert Dede, Adem Ay, Mehmet Yıldırım, Emirhan Demirci, Enes Tuğra Kılıç, Ahmet Çoban, Muhammed

ANTRENÖR: Serdar Urgan

GENÇLİKSPOR:Yiğit Dölek, Hayati Tursun, Kamil Yaz, Enes Kılıç, Kaan Sarı, Ozan Çelik, Hasan Kılıç, Ege Şerbetçioğlu, Kerim Şen, Berat Akdeniz, Eşref Güzel, Umut Buğra Yağlı, Selahattin Durdu

ANTRENÖR: Murat Uyumsal-Tamer Özkara

GOLLER: Dk.16-24 Kamil (Gençlikspor), Dk.27 Ali Erdoğan (Kırşehir Belediyespor)            

(HABER: SALİH GÜNER)

Geçtiğimiz hafta 40 Şehirgücüspor karşısında sahadan 4-1’lik skorla mağlup ayrılıp sezona çok kötü bir giriş yapan Gençlikspor, Ligi’n 2’nci haftasında karşılaştığı Kırşehir Belediyespor’u ilk yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

U11 Gençler Ligi’nin 2’nci haftasının açılış maçında Gençlikspor ile Kırşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Perşembe günü 2 No’lu Sentetik futbol sahasında oynanan ve Murat Yağlı’nın yönettiği maça etkili bir oyunla başlayan Geçlikspor, ilk yarıyı 16 ve 24’üncü dakikada Kamil Yaz’ın golleriyle 2-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 2’nci yarısına iyi bir başlangıç yapan Kırşehir Belediyespor, 27’nci dakikada Ali Erdoğan’ın golüyle skoru 2-1 yaptı.

Kalan dakikalarda her iki ekibin çabası golle sonuçlanmayınca mücadeleyi 2-1’lik skorla Gençlikspor kazanarak ilk galibiyetini aldı. Kırşehir Belediyespor ise üst üste 2’nci yenilgisini alıp 2’nci haftayı son sırada tamamladı.